Viikonloppujuomisen lopettaminen

Joo mut edelleen olen sitä mieltä että koiraa, miestä tai vaimoa, ketään ei pitäisi ylipäätään opettaa rangaistuksin eli ei niin että kun mies on. Riippuu monesta tekijästä. Omalla kohdalla paino on pysynyt samana (olen normaalipainoinen), mieliala alun vitutusten (n. 3vk) jälkeen huomattavasti parempi ja.

Hej, kertokaa joku viisas mulle, miten alkoholi vaikuttaa kuukautisiin?! Voiko käydä niin, että menkat loppuu kokonaan, onko se sitten vaarallista, tule.. 1 Ikääntyneiden alkoholiongelmat - Todellisuuden monet kasvot - Heikki Suhonen 20142 Sisällys 1 Johdanto..4 2 Ikääntynei..

Tupakoinnin lopettaminen; Nuuska; Sähkösavuke; Pelaaminen. Vain viikonloppujuomisen vuoksi toivoisin, että vielä olisi mahdollista laittaa jarru päälle. Delf www.tukinet.net - kriisikeskus netissä, henkilökohtainen tukipalvelu, keskusteluryhmät, hakupalvelu

olen 54-vuotias perheellinen erittäin hyvässä työssä oleva mies. Juon alkoholia joka päivä. Ei haittaa työtäni, ei perhesuhteita, koska en ota liikaa ja..

Päihdelinkin keskustelualue • katso viestiketjua - Viikonloppujuopp

  • Keskustelu - Mitä tapahtuu, jos lopettaa kokonaan rankan
  • alkoholi+kuukautiset - Kuukautiset - Suomi24 Keskustelu
  • Ikääntyneiden alkoholiongelmat - PDF Free Downloa
  • mieheni lievä alkoholi ongelma - www

Tapan itseni viinalla - Maailman menoa - Suomi24 Keskustelu

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *