Pooltjes fokker

Ben je op zoek naar een raskonijn? Weet je niet waar je moet beginnen met je zoektocht naar een goede fokker? Wij hebben een lijst gemaakt met konijnenfokkers

Desondanks vallen de Pooltjes nog steeds onder de dwergkonijnen en kleine konijnen zijn een stuk lastiger te fokken dan middelgrote en grote konijnen POOLTJE Het Pooltje heeft dezelfde roots als de Engelse Polisch Rabbit. Eind 19e eeuw kwamen ze eerst in Duitsland voor en daarna in Nederland

Informatie - Fokkerslijst van konijnenfokkers - bunnybunch

Afhankelijk van de stam en de zorgvuldigheid van de fokker kan de Pool Blauwoog een erg fel karakter hebben. Agressie lijkt bij deze Pooltjes veel voor te komen Toch hebben enkele fanatieke fokkers stammen ontwikkeld waar haast geen agressie te vinden is en het karakter rustiger is. Alle Pooltjes hebben een erg alert. Echter is de Pool een delicaat ras en is het verstandig om een dergelijk konijn alleen te kopen bij een fokker die ook nog eens een liefhebber is van het ras

Informeer je dus goed voordat je een pooltje aanschaft en zoek altijd een betrouwbare fokker Koop of Verkoop pooltje op Marktplaats.nl. pooltje kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs ik ben fokker van pooltjes blauw en rood ogen..

Pool Konijn - Rood oog & Blauw oog - witjesverzendhuis

 • Hartelijk welkom op onze website van De Knabbelaartjes! Wij zijn hobbyfokker van Nederlandse hangoordwergen (NHD)/Minilops (NHD naar Engelse standaard), kleurdwergen.
 • De Pooltjes vormen de continentale versie van de engelse Polish Rabbit. Beide rassen hebben dezelfde wortels, maar hebben door een selectieve fokkerij een hele.
 • Pool Blauwoog c 10-17 Rasinformatie Oorsprong: Ontstaan in Duitsland, gefokt door twee fokkers uit Dippolswalde en Hohndorf. Ontstaan uit Roodoog Pooltjes, rasloze.
 • Pooltjes met blauwe ogen vaak net wat levendiger dan pooltjes met rode ogen. Pittige konijnen. Bijzonderheden: Er zijn twee soorten pooltjes,.

Geen bloed verwanten ingeënt tegen rhd1 en rhd2 mooie nesten van 2 a 3 jongen. Ideaal voor startende fokker. De witte van hotot is een zeldzame verschijning. In. Daarnaast hebben fokkers vaak ook veel meer keus en dragen ze veel meer zorg voor de konijnen, althans een goede fokker. Lotharinger broodfokkers

Samen met de pooltjes zijn ze het populairste konijnenras ter wereld, wat ze te danken hebben aan hun kleine formaat en schattige uiterlijk Nationale Polen- en Kleurdwergenclub (NPKC). De club van en voor liefhebbers van Polish (Haasdwergen), Polen en Kleurdwergen en de grootste bij de Kleindier.

Na de Tweede Wereldoorlog kwam daar verandering in. Fokkers ontwikkelden dieren met een ijzergrauwe kleur en diverse marterkleuren. Samen met de Pooltjes. Vergeet nooit een kleine hoeveelheid voer mee te vragen aan de fokker waar je het diertje koopt Vergelijkbare zoekopdrachten voor konijnen fokkers. rex konijnen fokkers; pooltjes konijnen fokkers; hangoor konijnen fokkers; angora konijnen fokkers; Info over. De Pool is een konijnenras, een dwergras. Binnen dit ras komen er twee varianten voor, namelijk de pool roodoog en de pool blauwoog. Beide zijn wit van kleur en het. Wees u ervan bewust dat wanneer u een konijntje gaat redden uit de handen van zo'n fokker, u daarmee juist deze situatie in stand houdt

De Fokkers Berkhout & Omstreke

 1. Fokker: teddybunnies. Vader: pooltje blauwoog. Moeder: pooltje blauwoog . Naam : Ms. Blue (Snortje) Geboortedatum : 06-12-2012 . Ras : Kleurdwerg. Kleur : blauw.
 2. 24 december 2013 - Als onderdeel van de 35e Noordshow wordt dit keer een Europese tentoonstelling van Dwergkonijntjes: Pooltjes, Kleurdwergjes en Polish.
 3. Deze konijntjes zijn bedoeld als echte knuffelkonijntjes, ik verkoop ze het liefst aan lieve mensen die zich verdiept hebben in hoe je konijnen hoort te houden en die.
 4. hallo ik ben een fokker van dwerg konijnen. deze dwergkonijnen zijn zeer geschikt als huisdier en kunnen zowel binnen als buiten gehouden worden geschikt voor.
 5. Wij zijn een vereniging voor fokkers en liefhebbers. Naast het verenigingsgebeuren vervult de club ook een functie als vraagbaak voor fokkers en beginnende fokkers

Blauwe rex konijn gezocht . Lieve rex konijn gezocht in de kleur blauw voedster of ram maakt nie uit liefst n.. Particulier • Vrouwtj Overzicht van Konijn, konijnen - Drenthe, o.a. Konijn, konijnen, konijnenfokker, konijnenfokkers, fokker, fokkers, Drenthe, konijnfokker, konijnfokker Bijna alle verenigingen hebben te maken met een afnemend aantal fokkers, dus in de toekomst zal er steeds meer moeten worden samengewerkt Oorsprong en rasbeschrijving van de Hollander: Een ras met een naam die aangeeft dat het een Nederlands product is. Toch zijn het niet de Hollandse fokkers geweest.

Pooltjes zijn de kleinste konijnen tussen de 800 en de Als je graag echt kleine nijnen wil moet je je verdiepen in de rassen en bij een GOEDE fokker nijnen kopen

Pool Blauwoog - Konijn - Huisdiereninf

 • Info over dwergkonijntjes fokker. Resultaten van 8 zoekmachines
 • De gehele dag en nacht is er iemand aanwezig bij de stal, ook hangen er ipcamera's zodat, ook als we aan het werk zijn, we de konijntjes via onze computer of mobiele.
 • Huisdieren, informatie over huisdieren, opvoeden, verzorging, voeding, huisdierenforum, fotoalbums, spelletjes en nog veel meer
 • Welkom bij Capirossi's Konijnen, hobby fokkerij Teddy Dwerg en Nederlandse hangoordwerg te Drachten. Wij zijn begonnen met het fokken van de teddy dwerg in juni 2008

Er zijn wel fokkers die maar één nestje konijnen per jaar fok- hebben van 5 x 120 cm is 600 cm. Wanneer u Pooltjes of Kleurdwergen wilt gaan fokken,. In het midden van de vorige eeuw gingen de Duitse en Nederlandse fokkers zich toelgeen op het fokken van een nog kleiner Pooltje en wilde men ook de lichaamsvorm,. Omdat op de tentoonstellingen graag een klein ras werd gezien probeerden de fokkers een zo klein mogelijk pooltje voort te brengen. Er bestaan twee soorten pooltjes Shetland Sheepdog, Epagneul nain Papillon Bichon Havanese, Angorakonijn, Thrianta en de CH Teddy cavi

Konijnenras: Pool Roodoog en Pool Blauwoog Dier en Natuur: Huisdiere

Wij zijn hobby fokker van Nederlandse Hangoor Dwerg konijnen, ook wel NHD genoemd. Het is het kleinste hangoor konijn dat er is. Op deze site kun je onze konijnen. Henk De Klein. Fokker van: Drie konijnenrassen, kleurdwerg, pooltje en de Nederlandse hangoordwerg Nog 1 Nederlandse dwerghangoor VOEDSTER te koop Naam : Evelien ♀ Ras : Rex hangoor. Leeftijd : 23-02-13. Gewicht : 2000 gr. Kleur : Oranje, wit, zwart japanner. Ogen : Odd eyes. Extra : Geen. Fokker : Knuff Widder Het voskonijn is een konijnenras dat is ontstaan in Zwitserland. Fokker Müller in Zug Zwitserland, probeerde in 1918 de vospels te imiteren op een konijn om zo aan. Met alle respect, voor fokkers en bij mensen waar het wel goed gaat. Ze gaan veel naar de konijnenopvang, gratis op te Uitzondering is het pooltje.

Pool kope

Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek dieren, knaagdieren, konijnen. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje Fokkers. Rasorganisaties; Fokkers; Erkende fokcentra; Houders en beheerders. Boeren en hobbyhouders; Natuurorganisaties; Terreinbeheerders; Kinder-,zorg- en. Kleurdwerg en Pooltje Natuurlijk heb ik naast de konijnen op de opvang ook nog eigen konijnen. Meeste zullen dat wel weten. Ik heb er zelf 6. Van het..

Pool blauwoog konijn als huisdier fijnkonijn

In 2009 ben ik gestart met het aankopen van enkele kleurdwergen en pooltjes blauwoog. Al snel kwamen er ook enkele Nederlandse hangoordwergen bij Ze hebben dit nieuwe ras gefokt met behulp van Pooltjes met rode ogen, rasloze konijnen, Hollanders en witte Weners. door Amerikaanse fokkers geimporteerd

Vind pooltje in Konijnen op Marktplaats

 1. OG PKV Het Westerkwartier. Tijd: 20.00 uur Datum: 11 oktober Plaats: Grootegast. GROOTEGAST - Het is altijd een bijzondere avond, de openingsavond van de jaarlijkse.
 2. *Kleinschalig- en diervriendelijk hobby fokker sinds 2010* De kleurdwerg/pooltje blijft echt klein en is zeker ook geschikt om als huisdier te houden,.
 3. NEDERLANDSE HANGOORDWERGJES TE KOOP Wij hebben verschillende kleuren zoals op de foto's maar ook andere konijntjes die niet op foto staan
 4. Oorlengte: 4 cm. (Pooltjes en kleurdwergen) tot maximaal 45 cm (Franse hangoor). Gewicht: 800 gram (dwergkonijn) tot ongeveer 6 tot 9 kilo (Vlaamse reus)
 5. Wij noemen de Snoesjes de snoesjes houd in hobby&Tentoonstelling fokker van pooltjes blauwoog kleurdwergen:blauw en nederlandse dwerghangoor in diverse kleure

Ras konijnen. Dit is weer iets om over na te denken als je een konijn aanschaft. Wil ik een ras konijn of maakt het niet zoveel uit. Ik ga nu een aantal populaire. Naam : Stip ♀ Ras : Rex dwerg. Leeftijd : 07-01-13. Gewicht : 1300 gr. Kleur : Dalmatiner. Ogen : Bruin. Extra : 2RU-326. Fokker : Topaz Rabbit Hier kun je kijken hoe jouw dieren het doen ten opzichte van de dieren van collega fokkers. Op deze tentoonstellingen zijn er vele successen behaald in de loop der jaren Wij fokken diverse kleuren raszuivere Franse Hangoren. Onze dieren worden met veel liefde gefokt. Oranje Franse Hangoren fokken wij ook met blauwe ogen teddywidder, teddy-widder, teddy-widders, fokker teddy widder, zeeland, langharige konijnen, angora hangore

Konijnen verhuizen , op zijn vroegst, op een leeftijd tussen de 8-10 week naar een nieuw baasje. Nadat ze bij hun moeder weg gaan , wordt eerst gekeken of ze goed. De Kleurdwerg is een Nederlands ras. Het ras werd omstreeks de jaren 30 in Nederland ontwikkeld uit witte Pooltjes en wilde konijntjes van een klein slag. Algemeen. Konijnen zijn er in allerlei soorten en maten. Als je een konijn aanschaft kun je ervoor kiezen om voor een speciaal ras te gaan, of dat je een kruising neemt

WWW.GKClub.n

 • Waar koop je je Franse Hangoor? Vind een fokker die begaan is met zijn dieren! En waar de gezondheid en het karakter voorop staat
 • BramsRabbits is een hobbyfokkerij van de Nederlandse Hangoordwerg (NHD) en Franse hangoor in Gelderland, als fokker onderscheiden wij ons door voornamelijk te.
 • De kleinsten zijn de Pooltjes en de Kleurdwergen, Als liefhebber en tan fokker wil ik graag een aantal belangrijke wijzigingen van de Tan melden
 • Voor zover ik weet de Klein Lotharinger, de Lotharingerdwerg, Papillondwerg en de Kleurdwerg (inclusief de Pooltjes) natuurlijk. Fokker/keurmeester is.

Nederlandse dwerghangoor/Minilop, kleurdwerg & pooltjes - De website

 • fokkers van Vlaamse Reuzen. * Op deze dag is er ook een jaarvergadering waar naar uw mening en ideeën wordt geluisterd. * Ze looft ereprijzen uit op alle Nationale-,.
 • Hulstlander. De Hulstlander is 1980 gefokt uit Weners en Pooltjes. Sinds 1984 is het als ras erkend. Hoewel het ras zeldzaam is en in Nederland gefokt wordt, wordt.
 • Alle informatie over Franse hangoren vind u hier!!! voor reserveringen bel: 06-42360400 franse hangoor fokker
 • een nieuwkomer op onze tentoonstellingen. De laatste jaren ontmoeten wij regelmatig op de meeste van onze tentoonstellingen een paar . rexdwerge

Pooltje Konijnen wiki FANDOM powered by Wiki

 1. Pool blauwoog - De website van frieslandshow
 2. Pooltjes - De website van deknabbelaartjes
 3. Vind kleurdwerg in Konijnen op Marktplaats
 4. Lotharinger kope

dwergkonijntjes Het Oeterke - De kleurdwer

 • Pool Blauwoog Nationale Polen- en Kleurdwergenclub (NPKC
 • Konijnenras: de Kleurdwerg Dier en Natuur: Huisdiere
 • dwergkonijntjes Het Oeterke - De aanscha

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *