Stalis kreta weer mei

Het weer in mei in Stalis 2019 - accuweather

 • © 2019 AccuWeather, Inc. All Rights Reserved. AccuWeather.com is a registered trademark of AccuWeather, Inc. Terms of usage under which this service is provided.
 • Wil je binnenkort op vakantie naar Kreta dan kun je op de website Kreta voor beginners enorm veel goede informatie over Kreta halen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de stranden van Kreta , vervoer op Kreta, vliegen naar Kreta, de bezienswaardigheden van Kreta , het weer op Kreta en alles over vakantie op Kreta
 • Weersverwachting en weerbericht Stalis Griekenland. Informatie over het klimaat in de regio Heraklion Kreta. De actuele temparatuur, het actuele weerbericht van Stalis. Weer op Kreta, Kos, Rhodos, Corfu, Dodecanese, Cycladen, Athene, Peloponessos, Ionische en Egeische eilanden en veel meer
 • Het is zonnig en droog weer. Vooral op de eilanden is veel ruimte voor de zon, in de rest van het land wisselen zon en wolken elkaar af. De maxima komen uit op een graad of 20 in Athene en een graad of 17 op Kreta
 • Klimaat & temperatuur Kreta. Wanneer je op vakantie naar Kreta gaat, wil je uiteraard dat het lekker weer is. Het is daarom handig vooraf te weten welke periode het meest geschikt is om naar dit Griekse pareltje te gaan

Het klimaat van Kreta - klimaatinfo

 1. imum van 15 graden bevindt
 2. Het weer voor de komende 14 dagen in Stalis / Stalida Griekenland Kreta onbekend. Het weerbericht op vakantie bekijk je op Zoover! mei jun jul aug sep okt nov.
 3. 14-daagse weersvoorspelling voor Stalis De lange termijn weersverwachting voor Stalis.Dit is de meeste complete weersverwachting voor de komende 14 dagen. Natuurlijk kan de verwachting voor de tweede week nog behoorlijk veranderen, maar als je het dagelijks volgt, krijg je wel een gevoel van de ontwikkeling en dus de onzekerheid
 4. Klimaat Stalís mei Het weer voor Stalís in Kreta wordt de komende 14 dagen 15° tot 20° graden met meerdere dagen kans op lichte regenbuien tot zware regen
 5. De uitgebreide weersverwachting voor Stalís. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit, het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Ook leuke weerwidgets, zodat je zelf het weer voor Stalís voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen op je eigen site
 6. Weersverwachting komende 14 dagen Stalis, Griekenland. Het weer voor morgen en de lange termijn in Stalis. De 14 daagse vooruitzichten laten in een tabel zien hoe het weer zich de komende 14 dagen ontwikkelt. De kwaliteit van de meerdaagse neemt af, hoe verder je vooruit kijkt

Weer en klimaat Kreta Weersverwachting en actueel weer Kreta . mei : 22°C. 15. 18°C. 10. juni Stalis Heraklion Kreta Stalis Heraklion Kreta. Informatie, tips, bezienswaardigheden, foto's, vakantie, beoordelingen, aanbiedingen, lastminutes over Stalis op het eiland Heraklion Kreta. Het actuele weerbericht van Stalis en het klimaat van Heraklion Kreta maar ook belangrijke tips over de regio bij Stalis en over de stranden in de omgeving Voor wandelaars zijn mei en juni de beste maanden om af te reizen naar Griekenland. Populaire regio's zijn onder andere Corfu en Lesbos. Weer Kreta. Weer Kos. Het weer in Mei in Kreta is minimaal 18 ° C en maximaal 22 ° C graden.Het is de perfecte temperatuur om Kreta te ontdekken zonder het te warm of te koud te hebben. Je kunt ongeveer de helft van de maand Mei regen verwachten in Kreta Klimaat Kreta mei Gemiddeld is het maximaal 24° in mei op Kreta en minimaal rond de 19° graden. Er valt in mei op 6 Dagen neerslag met een totaal van 18 mm en het is deze maand 25 Dagen droog op Kreta

Heb het toen opgelost door een aantekening op De copie te zetten. Vlg. Keer ga ik voor een appartement, de hotels schijnen allemaal erge kleine kamers te hebben. Ik zou Hotel stalis niet aanbevelen aan iemand. Ligging was overigens wel vlakbij strand (ook weer niet het mooiste stukje strand(erg veel rommel Beste reistijd en weer Stalís, Kreta. Er valt in mei op 9 Dagen neerslag met een totaal van 28 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Stalís Wat betreft het nachtleven zit u in Stalis zeer centraal, want u bevindt zich hier tussen de twee grootste toeristische uitgaanscentra op Kreta: Chersonissos en Malia. Weer & klimaat JA Bestemming: Stalis, Kreta Appartement Maria Lambis ligt op 400 meter van het strand en op 550 meter van het centrum. De transfertijd vanaf het vliegveld naar Stalis bedraagt circa 21 minuten

Alles over het weer & klimaat van Kreta De site klimaatinfo.nl biedt zeer uitgebreide klimaat- en weerinformatie over o.a. Kreta. Op dit moment biedt de site over de volgende plaatsen op Kreta specifieke klimaatinformatie Mei. Juni. Juli. Augustus. September. Oktober. November. December. Weer in Kreta. Wil je weten wat het weer is in Kreta, Griekenland? Als het antwoord ja is, dan ben. Kreta weer in Mei warm met temperaturen tussen 15° en 24° graden, gewoonlijk goed voor reizen en buitenshuisactiviteiten. Aangezien er gemiddeld maar 4 regenachtige dagen Kreta zijn in Mei kleine maar mogelijke kans op regen Ik heb deze video gemaakt met de YouTube-tool voor diavoorstellingen (https://www.youtube.com/upload Het actuele weer en weerbericht van Kreta. Een 3-, 5- en 14-daagse weersverwachting voor de grootste en bekendste plaatsen op Kreta. - Stalis (Stalida) Zoeken

Mei is een van de beste maanden van het jaar in termen van het weer in Kreta. Als weer voor u het belangrijkste uitgangspunt om te reizen is, zullen de Mei een goede tijd voor de feestdagen * Mei en begin juni: volop voorjaar, met meestal zonnig weer en korte buitjes. De temperatuur varieert van 25 graden begin mei tot laag in de 30 in juni. De temperatuur varieert van 25 graden begin mei tot laag in de 30 in juni

Weer en klimaat Stalis Griekenland Heraklion Kreta

KRETA informatie over weer, klimaat, temperatuur en de beste reistijd Bookmark Landenweb.nl De temperatuur kan dan in mei aan de zuidkust oplopen tot 35°C Het aanbod van studio's, appartementen en hotels is goed en zelfs in april kan de temperatuur overdag al oplopen tot boven de 25 C. Van eind mei tot begin september is de kans op neerslag te verwaarlozen. Stalis is een typisch Griekse badplaats met voorzieningen voor de moderne vakantieganger. foto album Kreta Een overzicht van de weersverwachting voor Stalís. We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. Buienradar stelt zijn radarbeelden voor iedereen gratis beschikbaar Kreta. Stalis / Stalida. Weersverwachting Stalis / Stalida deze week. zondag 10-03 maandag 11-03 dinsdag 12-03 woensdag mei jun jul aug sep okt no Het actuele weeroverzicht voor Kreta, de weersverwachting voor vandaag en morgen, tot 14 dagen vooruit. Regen of zonneschijn, korte broek of liever laarzen? Ontdek het hier

Weer, buien radar Stalida 14 daagse weersverwachting Stalid

 • Kaart Kreta Reisinformatie Geschiedenis WEER KRETA Weer op kreta Weersverwachting WAT IS ER TE DOEN? Kreta bezienswaardigheden Excursies Stranden Kreta museum ETEN, WINKELEN, UITGAAN Uitgaan Kreta, clubs Restaurants Kreta Winkelen Nederlandse horeca BADPLAATSEN Heraklion Rethymnon Chania Malia Sitia Chersonissos SPORT Snorkelen Duiken Golf.
 • Deze eeuwenoude stad barst van de smalle straatjes en steegjes, waarbij je altijd weer op een gezellig pleintje uitkomt. Hier genieten zowel locals als toeristen van de lekkerste Griekse gerechten en proosten ze met een glaasje OuzoYamas! Het veelzijdige Chania. Chania is niet alleen de naam van één van de mooiste steden van Kreta
 • Weer Stalis Kreta heeft een heerlijk mediterraan klimaat onder invloed van de ligging in de Middellandse Zee. De zomermaanden zijn warm en droog en met temperaturen rond de 30 graden is het hier heerlijk vertoeven
 • Een goedkope vakantie Kreta boek je eenvoudig en snel op TUI.nl. Bekijk ons uitgebreide aanbod voordelige vakanties Kreta online! TUI.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. TUI.nl gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om je een optimale gebruikerservaring.
 • Beach Road, Stalis, Kreta 700 07, Plaatselijk weer. Mogelijk gemaakt door Weather Underground. F Beoordeeld op 31 mei 2018

Video: Het weer in april in Stalis 2019 - Weerbericht van

I found an old video on here similar to this very useful prior to holiday - i've filmed a HD version which shows the quickest route from the Nikos apartments.. zo 05 mei: ma 06 mei: di 07 mei: wo 08 mei Die schöne Hotelanlage liegt direkt am Strand von Stalis. Außenbereich mit Pool, Sonnenterrasse mit Liegen und. Reizen Wil je de massa vermijden, ga dan in mei al naar Kreta. De temperaturen zijn heerlijk zacht en je kan in alle rust genieten van zon, zee en strand, maar ook van de vele culturele pareltjes. Een overzicht van het weer in Malia op Kreta. Weersvoorspelling, buienradar, zeetemperatuur en UV-index van Malia. Met een gemiddelde zomerse temperatuur van tussen de 28 en 32 graden is Malia een fijne vakantiebestemming op Kreta

Klimaat & temperatuur Kreta - Wat is de beste reistijd

 • Weer en klimaat in Kreta Kreta is het grootste Griekse eiland en ligt helemaal in het zuiden van het land. Het eiland heeft een mediterraan klimaat met warme, droge zomers en natte, milde winters. In juli is de gemiddelde dagtemperatuur 31°C. In januari is deze temperatuur 14°C. De jaarlijkse gemiddelde temperatuur van Kreta bedraagt 18,3°C
 • Geniet in Villa Malia van een welverdiende vakantie op het veelzijdige eiland Kreta! waarbij je altijd weer op een gezellig pleintje uitkomt. - 1 mei: Dag van.
 • Agiou Ioannou 133, Stalis, Kreta 700 07, Griekenland. bobQ9933DB heeft een beoordeling geschreven mei 2018. Den Haag, Nederland 11 bijdragen 2 nuttige stemmen
 • Weer Stalis / Stalida Griekenland, Kreta, Stalis / Stalida . Prachtig gelegen. 8,2. Fantastisch. 369 reviews. Bekijk. Bekijk prijzen Hotel SENTIDO Blue Sea Beach.

Klimaat Kreta - Het weer en klimaat van Kreta per maan

 • Het weer en klimaat in Kreta. Klimaat in Kreta Kreta heeft een Middellandse Zeeklimaat met warme, droge zomers en milde, natte winters. De gemiddelde temperatuur overdag in de zomer ligt rond de 30 graden Celcius. Maar in de maanden juni, juli en augustus komt de temperatuur in de middag geregeld boven de 40 graden Celcius uit
 • Kreta heeft een oppervlakte van meer dan 8.000 m² en is hiermee niet alleen het grootste eiland van Griekenland maar ook het op vier na grootste eiland in de Middellandse Zee. Genoeg ruimte ook dus voor cultuur, natuur, gezellige haventjes en meer! Kreta heeft een warm mediterraan klimaat, waardoor de zomers warm en droog zijn
 • Pas sinds 1913 is Kreta onderdeel van Griekenland. Weer. Op Kreta heerst een Middellands-zeeklimaat, met veel zon en behoorlijk wat regen in de winter. Zo`n 7 maanden per jaar schijnt de zon op Kreta. In mei kun je er last hebben van de sirocco, een hete wind uit Afrika
 • cookies en vergelijkbare technieken. TUI.nl gebruikt functionele en analytische cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om je een optimale gebruikerservaring te bieden
 • Weerdetails Kreta: Wind Dag Snelheid Door gebruik te maken van deze website u akkoord met het gebruik van cookies op de websites van Weer.nl. Lees hier.
 • Het klimaat geeft een goede indicatie van het te verwachten weer op lange termijn, bijvoorbeeld voor het plannen van een reis of vakantie naar Stalis. De onderstaande klimaatgegevens zijn gebaseerd op weergegevens over een periode van veertig jaar

Answer 1 of 5: Hello All, Booked yesterday to go to Stalis in september and was just wondering does this resort have a live webcam. Went to Olu Deniz in turkey 2 years ago and still visit their webcam regularly wo 01 mei: vr 03 mei: za 04 mei: ma 06 Kaart van Kreta - Stalis. Appartement Maria Lambis Reviews . Klanten waarderen Appartement Maria Lambis. Maria Lambis. Kreta. Plaats. Stalis. Accommodatie. Blue Sea Village Resort En Spa. Algemene info. Blue Sea Village Resort en Spa vindt u aan de kust van Stalis. Dit recentelijk gerenoveerde hotel ligt direct aan het strand en op loopafstand van het centrum. Wekelijks worden er thema avonden georganiseerd, maar ook voor de kinderen is er een programma Kreta Stalis Op Stalis is een kleinere badplaats tussen Chersonissos en Malia in en wordt ook wel 'Stalida' genoemd. Je hebt hier een mooi lang en breed, wit.

Vanuit het hotel bent u binnen 5 minuten op het zandstrand van Stalis. Het centrum ligt op 850 meter van het hotel en het bruisende centrum van Chersonissos ligt op circa 600 meter van het hotel. Wilt u liever met het openbaar vervoer naar het centrum dan stopt de bus op 50 meter van het hotel Weer; Volw. Kids (0-12) Vasia Hotels Zephyros Beach in Stalis Kreta Kos Turkse Riviera Mallorca Algarve Corfu Bali Sunny Beach Sicilie Punta Cana Ilha Do Sal

Weer Stalis / Stalida - zoover

 1. Ligging: Vasia Hotels Zephyros Beach in Stalis Vasia Hotels Zephyros Beach ligt aan het zandstrand en in het centrum van Stalis. Het centrum van Mallia ligt op ca 3 km en het centrum van Chersonissos op ongeveer 9 km. Het vliegveld Heraklion ligt op ca. 30 km afstand
 2. Stalis, Kreta, Griekenland. 13 mei 4 dagen met 2 personen inclusief vlucht vanaf Dusseldorf - Int. Daarna kan ik zelf weer verder. 22. maart
 3. De weersverwachting voor Kreta voor de komende 5 dagen. Min (°C) Max (°C) Wind Bft. Dan valt ook de meeste neerslag. Het droge winterseizoen, van mei tot.
 4. Rondreizen Kreta Sissi Stalis Mei en Zomervakantie specials nog prima een vakantie naar Kreta boeken met in de wetenschap dat het nog prachtig weer is..
 5. Jouw vervoersmiddel zou ook klaar gemaakt kunnen moeten worden voor het weer in Kreta. mei. juni. juli. augustus. september. oktober. november. december
 6. Wij zijn 1x in mei (van half tot eind mei) naar Zuid-kreta geweest en het weer was niet zoals we hadden gehoopt. Vanaf 7 uur 's avonds was het fris, je kon niet meer lekker buiten zitten
 7. Stalis, Kreta 70007, Griekenland. Plaatselijk weer. Beoordeeld op 14 mei 2017 via mobiele applicatie . Briljante service

Kreta Stalis Op vakantie naar Stalis beschikt over een uitgestrekt strand, gezellige winkeltjes en toffe tavernes & cafeetjes. Het weer Populaire. Hier zijn enkele feiten over het weer op Kreta: Gemiddeld zijn juli en augustus de warmste maanden met de meeste zonuren. Kreta heeft droge perioden in mei, juni, juli, augustus en september. Gemiddeld is februari de koudste maand. Januari is de natste maand. Deze maand kun je dus het beste vermijden als je niet van veel regen houdt Klimaat & temperatuur Kreta. Een reisje naar Kreta in gedachten? Dan is het altijd goed om te weten of het lekker weer is, in de betreffende maand waarin jij je vakantie wilt plannen

14-daagse weersvoorspelling - Stalis - Weersvoorspelling

Stalis, Kreta, Griekenland 1 mei: do 2 mei gastvrijheidVlakbij het levendige centrum van StalisNette en verzorgde appartementenAppartementen Maria Lambis in. Bestemming: Stalis, Kreta. Hotel Sentido Blue Sea Beach ligt op 50 meter van het strand en op 600 meter van het centrum. De transfertijd vanaf het vliegveld naar Stalis bedraagt circa 21 minuten. Stalis

Beste reistijd, klimaat en weer Stalís, Kreta

Weersverwachting en actuele waarnemingen voor Kreta en omliggende weerstations. Wordt uurlijks geactualiseerd Kreta Centraal Kreta gasten van Booking.com sinds 11 mei 2011. Populairste faciliteiten de enorme mate van toewijding van onze gasten en accommodaties weer.

Kreta heeft voor elk wat wils en kan voor vakanties bijna het hele jaar door worden bezocht. Ga in mei op vakantie naar Kreta om te relaxen, wandelen en te genieten van zon, zee en strand. Samaria en Imbros kloof lopen in mei. Begin mei zijn de Samaria en Imbros kloof nog weleens gesloten. Door veel neerslag in april bijvoorbeeld kunnen de. Mei: Het weer op Kreta wordt steeds warmer en zonniger. Er is een zeer kleine kans op neerslag na 10 mei. Er is een zeer kleine kans op neerslag na 10 mei. De meltemi, de noordenwind waait nog niet, de zee is kalm en de natuur is op zijn best Gemiddeld is het op Kreta 99,5% van de dagen comfortabel, warm of heet weer in de maanden juli en augustus. Op Kos ligt dat percentage op 100% en voor de eilanden ten westen van het vasteland (o.a. Corfu en Zakynthos) ligt dit percentage om en nabij de 90 tot 92%

Weer Stalís - Vandaag - Morgen - 14 dagen Weerplaza

-Eind- april, mei, juni, juli, augustus, september en -begin- oktober vormen de betere maanden door hun hogere temperaturen en verminderde kans op neerslag. November, december, januari, februari en maart bezitten veelal fris en wisselvallig weer; de weersverwachting voor Griekenland is nu het minst positief Bestemming: Stalis, Kreta Appartement Rainbow ligt op 200 meter van het strand en op 200 meter van het centrum. De transfertijd vanaf het vliegveld naar Stalis bedraagt circa 21 minuten Bekijk ook de weersverwachting voor een vakantie in Stalis. mei 2018. Meld misbruik. 9.0. Stalis is gelegen aan de noordkust van het Griekse eiland Kreta. De. Stalis. Vanaf € 189, 00 het oosten is relatief onontdekt, terwijl je culturele hoogtepunten weer in het westen vindt. Welk deel van Kreta spreekt jou het meest.

Video: Weersverwachting Stalis, Griekenland - Weersverwachting

Weer en klimaat Kreta Griekenland Weerbericht Kreta

Vakantie Stalis. In het noorden van het Griekse eiland Kreta ligt Stalis, tegenwoordig ook wel Stalida genoemd. Stalis is een badplaatsje met slechts 1000 inwoners. Je vindt hier een lang en breed zandstrand, leuke bars en verschillende fantastische restaurants Kaart van Kreta - Stalis. Appartement Melina. Klanten waarderen Appartement Melina. Weer & klimaat. Melina. x. zondag 31-3. maandag 1-4. dinsdag 2-4. woensdag 3-4. Het klimaat geeft een goede indicatie van het te verwachten weer op lange termijn, bijvoorbeeld voor het plannen van een reis of vakantie naar Kreta. De onderstaande klimaatgegevens zijn gebaseerd op weergegevens over een periode van veertig jaar Een van de mooiste stranden van centraal Kreta binnen handbereik, sfeervol ingerichte kamers en een uitstekende All Inclusive formule. Kaart van Kreta - Stalis.

Video: Stalis Heraklion Kreta Informatie en tips Stalis

Weer, buien radar Malia 14 daagse weersverwachting Mali

 1. Boek je vakantie naar Stalis goedkoop online op neckermann.nl! al 45 jaar actief 24/7 service gratis omboekgarantie Boek nú! Kreta, Stalis. Weer; Stalis en.
 2. g pool and a poolside restaurant and snack bar, set within a palm-tree garden. Its air-conditioned rooms feature a private balcony. Rooms at Aggello Boutique Hotel are tastefully furnished and enjoy sea, pool or garden views
 3. Stalis Hotel is situated on the cove of a large bay, Stalida is a dreamlike place for a vacation, with its people's hospitality and the unique beach, belongs to Heraklion prefecture, distanced 33 km from Heraklion City (airport)
 4. Stalis: 14°C land en in het zuiden van Kreta valt de meeste neerslag. beste reistijd naar Griekeland in mei en juni, voor warm weer en opgewarmd zeewater is.
 5. Kaart van Kreta - Stalis. Hotel Horizon Beach. Griekenland, Stalis Klanten waarderen Hotel Horizon Beach. Horizon Beach. x. Weer & klimaat. Horizon Beach. x.

De temperatuur op Kreta is dan nog niet geschikt voor een zonvakantie. Voor een zonvakantie kunt u Kreta het best vanaf eind mei / begin juni bezoeken. Begin mei heeft u zeker nog geen garantie op goed weer en kan er vaak een guur windje staan. De beste reisperiode voor een zonvakantie naar Kreta is dan ook van begin juni tot en met eind. App. Everest. Gelegen in Stalis, Kreta, Griekenland. Boek App. Everest voordelig. Deze bestemming is erg populair onder vakantiegangers naar Griekenlan

Weer Info over Cactus Royal Ook het levendige centrum van Stalis met zijn bars, tavernes en vele winkel- en ontspanningsmogelijkheden ligt op wandelafstand Tussen november en mei is sneeuwval op de bergtoppen heel normaal, in de andere delen van Kreta is het eerder zeldzaam. In de winter blijft het weer meestal erg zacht op Kreta. De gemiddelde maximumtemperatuur bedraagt dan 14°C. Weergeschiedenis Kreta Bij TUI vind je de beste hotels in Kreta-heraklion aan de scherpste prijzen! Bekijk hier ons aanbod en zoek uit de 50 vakanties in Kreta-Heraklion Stalis, Kreta, Griekenland. 13 mei 4 dagen met 2 personen Totaal aantal zwembaden: 2 (seizoensgebonden, afhankelijk van het weer Hoe het daar in mei is weet ik niet, ik ben afhankelijk van het hoogseizoen, vaak al wel lekker weer, maar het kan er ook flink regenen Het zuiden van Kreta is net wat warmer, ligt nog wat dichter bij de evenaar

Kreta weer in Mei 2019 Weer1

App. Irida. Gelegen in Stalis, Kreta, Griekenland. Boek App. Irida voordelig. Deze bestemming is erg populair onder vakantiegangers naar Griekenland Actuele weer. Stalida Beach or Stalis in Crete is an exposed beach break that only works when conditions are just right. Summer offers the best conditions for surfing. Works best in offshore winds from the southwest with some shelter here from west winds Cactus Beach hotel ligt in het centrum van Stalis en 2 kilometer van het gezellige centrum van Malia. Kaart van Kreta - Stalis. Klanten waarderen Hotel Cactus.

Beste reistijd, klimaat en weer Kreta, Griekenlan

Kreta heeft een gematigd mediterraan klimaat. Het is het zuidelijkste eiland van Griekenland en, met Cyprus, het zonnigste eiland van de Middellandse Zee met gemiddeld 300 dagen zon per jaar. De zomers zijn warm en droog, tot ver in oktober is het vaak nog aangenaam weer Malia weer & klimaat 20-27 mei - Herdenking Slag om Kreta 1941 & Sportfestival Chania 6 augustus - Transfiguratie van Christus - Veel mensen waarderen Stalis. Take A Trip is de meest volledige gids voor iedere reiziger en neemt je mee naar de populairste steden ter wereld. Hier kan je terecht voor alle.. Om het eiland te verkennen zijn april, mei en oktober de beste maanden. Het weer is dan aangenaam en vooral in het voorjaar staat het eiland prachtig in bloei. Voor strandvakanties is Kreta van juni t/m september een ideale bestemming. Er valt dan vrijwel geen regen en het is er lekker warm Het seizoen op Kreta is bijna afgelopen! Vanaf 30 oktober zijn wij zelf vakantie aan het vieren en zijn er geen reisleiders aanwezig op de bestemming. Vanaf begin april 2019 staan we weer klaar voor jou, om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Tot die tijd kun je voor vragen contact met ons opnemen via het @Sunweb Facebook profiel...

Appartementen op Kreta . Op Kreta kun je je vakantie doorbrengen in een appartement, hotel, studio of een bungalow. Appartementen in Kreta zijn vrijwel altijd standaard voorzien van een eigen keuken, airco, privé kluisje, badkamer en een heerlijk balkon Als u tijdens uw Kreta vakantie een bezoek wilt brengen Dan kunt u er eigenlijk wel vanuit gaan dat het lekker weer gaat worden! Bezoek het dorpje Stalis. Morgen beginnen wij ons bezoek aan Kreta. Woensdag 11 mei - 23 gr. We kunnen het sombere weer even vergeten en meegenieten.. Mochos, Kreta een prachtig traditioneel Kretenzer dorp Mochos, Kreta is een van de vier belangrijkste nederzettingen van de gemeente Malia en gelegen op zo'n 40 km van de hoofdstad Heraklion. Het dorp is bergachtig en heeft zijn wortels uit de tweede Byzantijnse periode. Stalida (Stalis) is de havenstad met zo'n 1.000 inwoners Stalis, ook bekend als Stalida, is een klein maar zeer populair vakantieoord aan de noordkust van Kreta.Het ligt op slechts 30 km van de hoofdstad Heraklion en is zowel met de openbare bus als met de auto gemakkelijk te bereiken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *