Joensuu yliopisto weboodi

Itä-Suomen yliopisto on yksi maamme suurimmista yliopistoista. Toimimme kahdella kampuksella Joensuussa ja Kuopiossa. Tarjoamme koulutusta 13 koulutusalalla ja liki. WebOodi. FI SV EN. Ohjeet ja linkit; Pikaohje; Palautetta Oodista; Kirjaudu sisään. Hae. Etusivu; Opintotarjonta. Haku; Opinto-oppaat; Versio 4.6 WebOodi 5.2.1. ILPA - Avoin yliopisto; Turvallisuussyistä yhteys on katkaistu. Kirjaudu sisään uudelleen. Kirjaudu WebOodiin Tuetut selaimet: Mozilla WebOodi 5.2.1. ITÄ-SUOMEN YLIOPISTO JOENSUU, KUOPIO . Puhelinvaihde 02 94 45 1111 . Sähköposti etunimi.sukunimi(at)uef.fi . » Hae opiskelijaksi » Moodle » WebOodi. Kohderyhmä : Opintojakso on pakollinen opiskelijoille, jotka suorittavat opettajan pedagogiset opinnot 60 op. Ajoitus : Opintojakson suositeltu suoritusvaihe on.

Itä-Suomen yliopisto UE

 • en tehdään opiskelijan puolesta viimeistään kurssin.
 • WebOodi Moodle Lukari O365 Miten ja milloin yliopisto-opinnot käynnistyvät? Joensuu. 19.03.2019 Opiskelija,.
 • Joensuun yliopisto KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA, JOENSUUN KAMPUS OPINTO-OPAS Joensuu JOENSUUN YLIOPISTO Joensuun kampus Postiosoite Katuosoite Puhelin PL 111, Joensuu.

Video:

Oulun yliopisto Kemian laitos PL 3000, Joensuu, Päivi, laboratorioteknikko, KE1119 WebOodi 5.2.1. Lapin yliopisto edelleen suosittu hakukohde yhteishaussa . 5.4.2019. Taiteiden tiedekunnan F-talon gallerioissa mennään kohti kevättä seitsemän uuden näyttelyn. Joensuu. Avoin yo: Kemian perusopinnot, //weboodi.uef.fi/weboodi/etusivu.html . Avoimen yliopisto-opetuksen periaatteena on tarjota kaikille aikuisille,. WebOodi. Moodle. Lukari. O365. Yammer. Miten ja milloin yliopisto-opinnot käynnistyvät? Joensuu: ma - pe klo 8 - 18, la klo 10.

Joensuu UE

Opintojaksojen sisältöjä ja kuvauksia voit katsoa WebOodi- järjestelmästä: Avaa WebOodi https: Avoin yliopisto, PL 111, 80101 Joensuu ilmoittautumisen. Avoin yliopisto järjestää opetusta sekä itse että yhteistyössä kymmenien oppilaitosten kanssa. Avoin yliopisto esittäytyy. Mikä Avoin.

Etusivu - UEF Kam

Tule opiskelemaan avoimeen yliopistoon. Avoimen yliopiston opinnot ovat kaikille avoimia iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta Haluatko jouduttaa opintojasi aloittamalla yliopisto-opinnot kauttamme tai suorittamalla yksittäisiä 80130 Joensuu postiosoite: PL 70, 80101 Joensuu puhelin. Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kampus Yliopistokatu 2 PL 111 80101 JOENSUU. Optimi ry:n toimisto löytyy Haltia rakennuksen tilasta H212. Toimisto on avoinna.

FI-90014 Oulun yliopisto oulun.yliopisto(at)oulu.fi Puh. +358 294 48 0000 Fax +358 8 344 084 . Käyntiosoite . Pentti Kaiteran katu 1 Linnanma Kurssi, Avoin yliopisto Etäopinnot 28.5.2016 - 29.7.2016. Monitieteinen ympäristöoikeus,. Jyväskylän yliopisto - etusivu. Tervetuloa! Suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa juuri täältä, vuonna 1863 Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö. Tutkimme, opetamme ja teemme työtä paremman tulevaisuuden puolesta

Joensuun yliopisto KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA, JOENSUUN KAMPUS OPINTO

Itä-Suomen yliopisto Yrittäjyys- ja innovaatiopalvelut Joensuun kampus PL 111 80101 Joensuu: Kuopion kampus: Yliopistonranta 1 F Melania 2. kerros. Itä-Suomen. Itä-Suomen yliopisto Tietojenkäsittelytiede, Joensuu ja Kuopio WebOodi Ryhmä 2: Keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-12 salissa T/B24 OPISKELIJAN OPAS ITÄ-SUOMEN YLIOPISTO JOENSUU KUOPIO SAVONLINNA UEFin opiskelijoiden oma intranet on nimeltään UEF//Kamu. Kamusta löydät kaiken oleellisen.

Avoimessa yliopistossa voit opiskella Helsingin yliopiston koulutusohjelmien mukaisia opintoja kymmeniltä eri tieteenaloilta. Opintoja alkaa yliopistolla, verkossa. Moodle WebOodi My Studies Logout. Logout from the login.helsinki.fi single sign-on service. Logout.

Lapin yliopisto

 • Avoin yo: Kemian perusopinnot, lv
 • Opparin palvelut - UEF Kam
 • Avoin yo: Erityispedagogiikan syventävät opinnot, lv
 • Avoin yliopisto Helsingin yliopisto
 • Avoin yliopisto Lapin yliopisto
 • Täydennyskoulutuksen kumppanisi Pohjois-Karjalass
 • Tupakkakoulutus UE

Yhteystiedot

 1. Kasvatustieteiden tiedekunt
 2. Oikeustieteelliset opinnot Avoin yliopisto Helsingin yliopisto
 3. Jyväskylän yliopisto
 4. Turun yliopisto
 5. Yhteystiedot UE

Tietokonejärjestelmä

 1. Opiskelijan Opas Itä-suomen Yliopisto Joensuu Kuopio Savonlinna - Pd
 2. Opinnot Avoin yliopisto Helsingin yliopisto
 3. Web Login Servic

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *