Quizvragen grappige raadsels

Raadsels met antwoorden en oplossingen. Leuke quizvragen en raadseltjes van moeilijke tot makkelijke vragen Quizvragen met antwoorden en raadsels. Kwisvragen Grappige quizvragen Raadsels Quizvragen 2018. Wil je de andere quizzers uitdagen met je eigen vragen Raadsels met oplossingen en antwoorden. Gamekkelijke en moeilijke Raadsels. Weet jij de antwoorden op deze raadseltjes

Leuke quizvragen en raadsels! Vind allerlei leuke vragen Voor diegene die op zoek zijn naar speciale quizvragen hebben we hier een aantal raadsels met antwoorden. Voor het vinden van de oplossing van een raadsel heb je. Moeilijke raadsels met oplossingen. Moeilijke Raadsels. Weet jij de antwoorden op deze raadseltjes

Hier vind je grappige raadsels, moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels oplossen Dat quizzen leuk kan zijn weten we al. Sommige quizvragen zijn zelfs grappig! Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen. U mag deze quizvragen. Page 1 of 4 - Wetenschappelijke (flauwe) grappen/instinkers/raadsels - posted in WSF Café: Ik heb even een vraagje: hebben jullie leuke vragen die iets te maken. raadseltjes.be verzamelt zoveel mogelijk raadsels allemaal bij elkaar in een overzichtelijke websit

Quizvragen met antwoorden - Raadsels, Droedels, Kwisvragen, Quiz en andere vragen om quizzen samen te zetten. Zelf gratis een quiz maken en samenstellen Raadsels: Hier staat een collectie van raadsels. Ik heb geprobeerd niet zomaar een handvol bekende raadsels te verzamelen, maar heb me gericht op raadsels die iets. Luek.nl Heeft Honderden Leuke Raadsels * Kom Nu Hier En Zie De Beste Leuke Raadsels! * Grappige Raadsels Om Je Scheel Te Lachen! * Grappige Raadsels Liefdesmeter. Je kent ze wel. Die raadsels waar je toch even net iets langer over na moet denken. De doordenkertjes. Erg leuk, maar soms ook frustrerend

Raadsels. Stoerheid. Wat is het toppunt van stoerheid?Een baby met een leren luier aan..... Toppunt van gemeenheid 2. Grappige plaatjes Home - Grappige plaatjes - Grappige filmpjes - Top 100 moppen. Search. Moppen. Nou geef ik u een raadsel: je stopt 't hard in je mond,. raadsels moppen. Je hebt gekozen voor de categorie: raadsels! Hieronder hebben wij alle raadsels moppen staan die over deze categorie gaan. De moppen zijn gesorteerd. Sommige raadsels zijn zo moeilijk dat je je brein erover kan breken. Die noemen wij dan ook niet voor niets breinbrekers Ben Jij Op Zoek Naar Leuke Raadsels Om Je Dag Op Te Vrolijken? Wij Hebben Een Grote Verzameling Leuke Raadsels Om Je Aan Het Lachen Te Maken! * Leuke Raadsels Pagina

De leukste grappige raadsels van het internet verzameld . Bezoeken. Ontdek dieren - moeilijk - quizvragen - Quizvragen, de leukste quiz vragen vind je hier Zo kan jíj er ook wel een paar verzinnen! Je kent dit soort van raadsels wel: 'Wat is het toppunt van?'. Al in mijn kindertijd deden ze de ronde. En als ik. Droedels met oplossing - Droedels met antwoord | quizvragen.eu. Droedels met oplossing Raadsels van Squla. Spellenmap.nl - Quizvragen voor kinderen. Monique Gomes Dit raadsel is vergelijkbaar met een kruiswoordpuzzel. Quizvragen over verschillende onderwerpen. Welke van de drie mogelijke antwoorden is juist? Werkbla Echt waar?! Grappige quiz vragen met antwoorden 1 Waar of niet waar? Je krijgt meer bacteriën binnen van het aflikken van een wc bril dan bij tongzoenen..

Test jezelf met deze moeilijke raadsels, ook zitten er een aantal makkelijke raadsels bij om je hersenen te trainen. Wees niet bang als je er niet uitkom.. Doordenkertjes raadsels. Deze raadseltjes uit de categorie doordenkertjes zullen je brein stevig aan het werk zetten. Ze zijn niet altijd heel moeilijk, maar toch zal. Grappige raadsels. Verberg de antwoorden: Laat de antwoorden zien . Hoe heet de bovenste steen van een huis? Schoorsteen! Wanneer ga je net zo snel als een Formule1-. Een website vol quizvragen, cryptogrammen, anagrammen, aanvulpuzzels, synoniemen, citaten en andere leuke weetjes Raadsels: Grappige raadsels, kun jij raden wat we bedoelen

Grappige quizvragen voor alle humor liefhebbers, test nu je grappen kennis.. moppen,raadsels, dom blondjes, buitenlanders. deze website is leuke, grappige, geinige, humoristisch

Raadsels - Quizvragen

 1. Grappige Puzzel Cryptogrammen met grappige doordenkers en dubbelzinnige Leuke crypto kronkels en raadsels zijn goed voor de geest en trainen de hersenen op.
 2. Op deze pagina staan een aantal raadsels voor kinderen. De raadsels kunnen als tussendoortje worden ingezet in de klas. Als ik jong ben, ben ik lang. Als ik oud ben.
 3. Lees de grappige tekst of funny text: Vraag en Antwoord
 4. In deze vierenvijftigste aflevering van deze reeks, koos ik als onderwerp wiskundige raadsels. Test nu je kennis aan de hand van meerkeuzevragen (multipl..
 5. Kies uit 3 niveau's. Je komt dan op de categorie pagina terecht waar je quizvragen en antwoorden kunt vinden
 6. Hier vind je grappige raadsels, moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer Raadsels Quizvragen 2018. Raadsels Voor Ouderen - Vinden.n
 7. In dit artikel vindt u een aantal meerkeuzevragen met soms grappige of merkwaardige antwoorden. Test nu uw algemene kennis met deze quizvragen. Veel plez..

 1. raadseltjes.com Hier vind je grappige raadsels moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels.
 2. De Ultieme Puzzel en Raadsel Site: Uitdagende puzzels en raadsels in diverse categorieën (logisch, wiskundig, hersenkrakers,) en uitdagingen in de vorm van.
 3. Home - Grappige plaatjes - Grappige filmpjes - Top 100 moppen. Search. Raadsels. Raadsels. Krulhaar. Waar hebben vrouwen het meeste krulhaar? Laat het antwoord zie

Raadsels - Quizvragen en antwoorden Kwisvrage

 • Quizvragen: Grappig Grappige vragen Voeg toe! Wat heeft 2 hoofden, 6 benen en 1 staart? Paard met ruiter. Categoriën: Doordenkertjes Grappig Tags:.
 • Raadsels. Wat heeft 6 benen, 2 hoofden, 4 oren, 2 handen, maar loopt op 4 voeten? Antwoord: In het kleine stadje: Smoking Gun dat in het wilde westen van Amerika ligt.
 • Kun je deze grappige raadsels test doorstaan? Om te slagen moet je buiten de kaders kunnen denken om te kunnen ontcijferen wat ik je aan het beschrijven.
 • Hier vind je grappige raadsels, Een website vol quizvragen, cryptogrammen, anagrammen, aanvulpuzzels, synoniemen, citaten en andere leuke weetjes

raadsels en korte moppen. De blanke crimineel van Eindhoven.: Witte Tonnie (met Brabantse tongval) Een brabanste lekkernij met een q?: quukske. een dronken hoer. Raadsels.nl, de leukste raadselverzameling van Nederland. Wat is het verschil tussen jou en een vis Natuurkunde raadsels: leuke quizvragen voor leerlingen. Natuurkunde experimenten voortgezet Leuk natuurkunde raadsel rondom het thema opwaartse kracht raadseltjes.com Grappige raadsels, moeilijke raadsels, raadsels voor kinderen en; quiznet.eu U zoekt online quizvragen? Meer dan 10.600 vragen, met meerkeuze Weet jij het antwoord op deze leuke en grappige raadsels? De leukste raadsels voor kinderen hebben we verzameld op Spelletjes-voor-Kinderen.n

Quizvragen en raadsels- kwisvrage

 • Grappige moppen! De leukste grappen en grappigste moppen zijn verzameld op deze website. Hier vind je uren vermaak door grappige moppen en leuke raadsels
 • Raadsels zijn leuk en grappige raadsels, maar ook serieuze raadsels, zijn in allerlei situaties te gebruiken. Neem een willekeurig raadsel uit het ebook en probeer.
 • Trending nieuws over Quizvragen. Inclusief leuke, grappige en interessante plaatjes, video's en discussie over Quizvragen
 • Raadsels websites. Quizvragen en antwoorden die je nodig hebt voor jouw quiz - kwisvragen, raadsels. Luek.nl Leuke Teksten Msn Teksten Liefdesmeter Lovemeter Grappige.
 • Moppen en Raadsels hier vind je de beste raadsels met antwoorden, verdeeld in drie moeilijkheids-categorieën.
 • Muziek, sport, geschiedenis, aardrijkskunde, dieren, humor, voetbal, algemeen, . Laatste update: 7 januari 2019, 11 nieuwe vragen toegevoegd
 • 'leuke-raadsels.be - raadsels, raadseltjes, leuke raadsels, grappige raadsels, moeilijke raadsels, raadsel, puzzel, puzzels, quizvragen,..' Analyse; Inhoud; Links.

Leuke vragen en grappige levensvragen gesteld door kleine kinderen of onwetende volwassenen. Leuke waarom vragen over de diepere betekennissen van het leven en. Raadsels & spelletjes - 15 - Werkbladen Werkblad Oplossing 47 keukenkruiden en specerijen. Kun je al de kruiden en specerijen in de woordzoeker vinden Wij houden wel van een goede breinbreker op zijn tijd. Deze drie raadsels zetten je flink aan het denken. Succes alvast om dit op te lossen grappige raadsels: 23-03-2011: hallo terug!! hier krijg je weer (zoals verwacht) een raadseltje wanneer ga je net zo snel als een Formule-1 auto op volle snelheid Algemene kennis quizvragen. Heel algemene kwisvragen in alle aspecten

Grappige raadsels en moppen waarbij je goed moet nadenken. In dit artikel houden we ons bij korte raadsels. De oplossing vind je er meteen onder Page 1 of 2 - Prikkelende niet al te moeilijke wiskundige raadsels gezocht - posted in Wiskunde: Ik ben met paar medestudenten bezig met het organiseren voor een open.

Raadsels met antwoorden - De Quizze

 • stuur een raadsel. misschien als je een leuk of grappig raadsel hebt komt hij op de sit
 • Here we have another image Alle Raadsels Met Antwoorden In Top Raadsels Met Antwoorden featured under Quizvragen En Antwoorden puzzels En Raadsels | Quiz.
 • Ik ben op zoek naar leuke quizvragen om een quiz te houden Ik heb voor het merendeel van de quiz al een idee hoe ik het wil doen maar zoek nog naar grappige.
 • Hallo! Dit is de laatste video van de serie Grappige Raadsels :( Maar wees niet getreurd er komen snel nieuwe serie's! En anders kijk naar de serie.
 • Train jouw brein. Een raadsel is een moeilijk oplosbaar probleem, dat wordt omschreven en soms in de vorm van een verhaal wordt opgeschreven. De oplossing moet.
 • leuke-raadsels.be leuke-raadsels.be - raadsels, raadseltjes, leuke raadsels, grappige; quizvraag.be Quizvragen en antwoorden - Kwisvragen - Raadsels

Video: Moeilijke raadsels - Quizvragen en antwoorden Kwisvrage

Grappige quizvragen - kwisvrage

Een grote verzameling logische puzzels, raadselachtige raadsels, wiskundige puzzels, wetenschappelijke raadsels en reken puzzels Quizvragen met antwoorden en raadsels. Droedels met oplossingen en antwoorden. Vandaag doen we dat dunnetjes over, Hier vind je grappige raadsels,. Vragen en antwoorden over dieren. De leukste online quiz. Quizvragen voor jong en oud. In verschillende niveau's

Grappige raadsels, moeilijke raadsels, raadsels voor kinderen en

 • Een bord van Quizvragen.eu. Droedels. Breinbrekers Verborgen Afbeeldingen Grappige Plaatjes Grappige Plaatjes Star Wars Raadsels Grappige Dingen Chistes Grappige.
 • Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels. Hier vind je grappige raadsels, Quizvragen met antwoorden en raadsels
 • Raadsels.nl, de leukste raadselverzameling van Nederland. Wat is het voordeel van een Japanse echtgenote
 • Quizvragen: Doordenkertjes Vragen waarbij je net iets langer moet denken Doordenkertjes Grappig Tags: dier paard ruiter. 0 Elke zijde van een huis.

Leuke en grappige quizvragen - De Quizze

Leuke quizvragen over sport Een sportquiz opstellen begint meestal bij het afbakenen van een aantal categorieën waaronder je jouw vragen kan onderverdelen, zoals de. Antwoord: Een paard met een ruiter erop. Terug naar de raadsels De grappigste raadsels voor kinderen (paperback). Je zult gauw in een deuk liggen bij het lezen van de megagrappige raadsels

grappige raadsels - leuke-raadsels

Meer dan 10.000 quizvragen over alle onderwerpen: *muziek *sport *geschiedenis *aardrijkskunde *dieren *humor *voetbal *algemeen *film. Alle quizzen bestaan uit. Moppen - grappige moppen : antwoord De dokter heeft goed en slecht nieuws. Een man ligt op zijn bed in het ziekenhuis wat rond te kijken Hoi, als je je verveelt en zin hebt om te lachen moet je even op goeievraag.nl gaan kijken staan best grappige vragen tussen haha hier de 20 grappigste De beste korte Belgen moppen en raadsels lees je hier het eerst. Weet jij nog een paar leuke, laat het ons dan weten

Video: Wetenschappelijke (flauwe) grappen/instinkers/raadsels - WSF Café

raadseltjes.be - raadsels, raadseltjes, raadsel, puzzel, puzzels ..

moppen en raadsels Wat VOLVO? Veel onderdelen zijn dezelfde Wat maakt BMW? Am Rad / boeren Mestwagen NISSAN Wat? Na elke trage start herziening van all Grappige raadsels. Waarom kan een man niet tegelijk knap en intelligent zijn? Antwoord: Omdat hij dan een vrouw zou zijn! Meer grappige raadsels Leuke limerick Home Nieuws. Over mij. Forum. Voetbal. Formule 1. DTM Dit is de pagina Raadsels. Veel plezier!!! Hoe zoent een kok? smaakvol. Hoe zoent een treinconducteur.

Quizvragen

leuke-raadsels.be updated ago leuke-raadsels.be - raadsels, raadseltjes, leuke raadsels, grappige raadsels, moeilijke raadsels, raadsel, puzzel, puzzels, quizvragen. Leuke quizvragen met antwoorden. Voor een leuke quiz avond met vriende Rijmende raadsels uit de bijbel. Maar wel grappig. Zeker in prent en op rijm. Marjoleine de Vos; 31 januari 1997 Mail de redactie; Bewaar in leeslijst Leuke moppen en raadsels, voor elke dag een lach! Categorie Raadsels en moppen raadsels. Racistisch-waarom zet en turk zijn fiets nooit op slot (hij blijft toch in de familie)-wat is 1 turk in een vuilniswagen?? (een egoist er kunnen er veel.

Wiskundige Raadsels - hhofstede

De leukste raadsels, puzzels en breinbrekers. Heb jij de oplossing voor elk raadsel Onze reken raadsels pagina. Blondjes Reken Grappige Dieren . Hoeveel 9's zitten er tussen 1 en 100 ? Oplossing . Er is een waterton met drie verschillende kranen

Quizvragen - Organiseer zelf een Quiz onder vrienden, bekijk onze Quizvragen en antwoorden om jouw quiz tot een succes te maken Grappige raadsels. en de antwoorden, van het net geplukt. 1. Op welke bal kan je niet dansen? 2. Welk dier eet geld? 3. Welk huis heeft geen ramen Quizvragen en antwoorden of een Quiz online maken. Test jouw kennis in meerdere categorieen

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *