Ospel actueel vlaai van de week

Vlaai van de week naar organisatie Outrageous Festival in Leveroy http://ow.ly/Bq1l Het interview is in de week na carnaval op Ospel Actueel te zien. Lees ook het eerder verschenen bericht van 18 maart 2017: OSPEL - Fotograaf Johan Bloemers >> bracht een bezoek aan de historische privé-verzameling van Peter Gähler Dinsdag 24 december op de valreep van Kerstmis ging Ospel Actueel op pad met een vlaai van Bakkerij Kessels. Wij kregen dit keer een verzoek van.. Ook voor door de week zijn we ook nog op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet! Reacties kunnen bellen naar 06-20603670 of e-mailen naar [email protected] . Of vraag aan de balie naar Bill of Els Geenen

Vlaai van de Week http://ow.ly/s2NBd. See more of Ospel Actueel on Faceboo Bekijk het allemaal op Midden-Limburg Actueel regio Ospel. Het laatste nieuws, informatie, foto's en video's uit Ospel. OSPEL - Deze week in de brievenbus van. Pagina 1 van circa resultaten voor vlaai van de week - 0.221 sec De heerlijke geur van versgebakken brood & vlaai, kom dat ervaren bij een van onze verkooppunten Warm welkom Een warm welkom op deze site van úw warme bakker uit de regio

In 1991 trad zoon Peter in de voetsporen van zijn ouders en werd de bakkerij in Ospeldijk verbouwd. Het bedrijf kon zo verder groeien en werd ingericht met de modernste apparatuur. Peter wist zich zo in de regio Ospel te onderscheiden en de familienaam hoog te houden ospel-actueel.nl Foto van de week - Ospel Actueel ospel-actueel.nl Nationale molendag/week-end in molen ''De Korenbloem in Ospel. Gemiddeld worden er 1 pagina bekeken door een geschatte 23 dagelijkse bezoekers Henk Roemen heeft voor Ospel Actueel (c) weer prachtige foto's gemaakt. Bedankt! De vlaai van de week voor het Sint Nicolaascomité Wanneer u op de website de postcode van het bezorgadres invult worden de bezorgkosten berekend. Heeft MultiVlaai ook vlaaien voor diabetici? MultiVlaai heeft een suikerarme vlaai in haar assortiment Nieuws uit Nederweert, Ospel, Budschop, Leveroy, Nederweert-Eind en Ospeldij

't groeëtste assortiment van vastelaovendj- en fieëstartikele. Völ artikele 30 tot 50% afgeprieësjt! Carnavalswinkel Ni-jwieërt. St. Rochusstraot aan de vieëfsprong • Tel. 06-53950171. Naam. Woonplaats. E-mail. Telefoonnummer. Wanneer wilt u de bestelling komen afhalen. Waar komt u, uw bestelling afhalen: Ik kom mijn bestelling in Ospel in de winkel afhale De nieuwssite van de omgeving Ospel en Nederweert! www.ospel-actueel.nl week 48 online. De kerkdiensten van 17 tot en met 24 november 2018 van 1 tot en met 8. Mehr von Ospel Actueel auf Facebook anzeigen. Anmelden. oder. Neues Konto erstellen. Mehr von Ospel Actueel auf Facebook anzeigen. Cafe De Prins Ospel. Café.

 1. View ospel-actueel.nl,Dagelijks het meest actuele nieuws uit Midden-Limburg. Kijk ook op onze activiteitenkalender voor de leukste uitgaanstips in de regio
 2. The latest Tweets from Ospel Actueel (@OspelActueel). Nieuwswebsite van Ospel in Nederlands Limburg. Ospel Vanaf volgende week kun je weer op bezoek gaan in.
 3. View nederweert-actueel.nl,Dagelijks het meest actuele nieuws uit Midden-Limburg. Kijk ook op onze activiteitenkalender voor de leukste uitgaanstips in de regio
 4. De sites die in het midden van 2 and 2 de rol net voor of na ospel-actueel. Foto´s De hulpdiensten zijn dinsdag rond Op de kruising St. Het is heel belangrijk om foto's te gebruiken op uw website om de belangrijkste concepten van uw website

Interview met bekende Ospelnaar - Midden-Limburg Actueel

De herfstvlaai is er weer! Proef nu de compositie van heerlijke herfstsmaken en laat uw verrassen door de smaak!Harde wener bodem, pompoen cake, herfst bavaroise, slagroom, cranberry's, pijnboompitjes, chocolade schaafsel. Deze vlaai bevat geen varkensgelatine en alcohol. Lees meer. Donderdag 15 oktober 2015. Vlaai van de week: abrikozen. Tijdens 'De week van de Ambachtelijke Bakker' staat de ambachtelijke bakker een week lang centraal. Deze feestweek wordt gevierd met diverse activiteiten en eindigt op zaterdag 13 oktober. Een vast onderdeel is de jaarlijkse vlaaienkeuring. Een prestigieuze wedstrijd tussen alle ambachtelijke bakkers van Brabant & Limburg

Ospel Actueel - Vlaai van de Week http://ow

 • Ospel Actueel . Op de laatste dag lopen er nog heel wat mensen hier binnen om voor glasvezel in het buitengebied te kiezen. Het gaat de goede kant op! LIKEN EN DELEN AUB Het gaat er NU om. Komt er glasvezel in het buitengebied van NEDERWEERT/OSPEL of niet. Vandaag ECHT de laatste dag om je aan te melden. Lees snel verder
 • Vlaai van de week Kruimel vlaai heel €8,95, half €4,75 De hele maand maart zachte, witte broodjes 10 stuks voor maar €2,95 Brood van de maand maart; Toscaans donker heel €2,50 per stu
 • Vlaai van de week Kersen vlaai heel €8,95, half €4,75 Vrijdag en zaterdag harde, witte broodjes 3+2 grati
 • Op woensdag 12 februari kreeg Commissie scholenoptocht Nederweert van Ospel/Nederweert-Actueel de vlaai van de week. De dames werden even heerlijk in het zonnetje gezet voor hun inzet. De.
 • De nieuwssite van de omgeving Ospel en Nederweert! www.ospel-actueel.nl. Przejdź do. Sekcje tej strony. Zobacz więcej postów strony Ospel Actueel na Facebooku

RKSVO is dé voetbalclub voor Ospel en omgeving. In de week van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt wederom de 'Week van de Scheidsrechter' plaats De Sint is weer in het land en onze heerlijke en vrolijke Pieten vlaai is er natuurlijk ook weer bij! Lees meer. Vrijdag 6 november 2015. Kersenrastervlaai is de vlaai van de week. Geniet van het weekend want we hebben weer een heerlijke fruitvlaai voor jullie! De kersen rastervlaai is vlaai van de week! Haal hem snel bij één van onze.

De Peelkiosk, Moostdijk 15, Ospel (2019) - foodbevg

De lange termijn weersverwachting voor Ospel.Dit is de meeste complete weersverwachting voor de komende 14 dagen. Natuurlijk kan de verwachting voor de tweede week nog behoorlijk veranderen, maar als je het dagelijks volgt, krijg je wel een gevoel van de ontwikkeling en dus de onzekerheid in op conditie te houden. Ook de Limburgse vlaai ontbrak niet, zodat het team nog vaak terug zal denken aan de Limburgse gastvrijheid. De fotograaf van Ospel-actueel volgde Hans van Kooij ook al tijdens zijn opleiding. Hiervan zijn de laatste 6 foto's

Ospel - MLA Stories - Midden-Limburg Actueel

 1. Kijk op de site van Ospel Actueel (onder Nieuws) voor de aanbieding van deze week!!! Zie ook: www.ospel-actueel.nl 24 april 201
 2. Door hun kennis te delen hopen ze het mysterie rond de vlaai van Bruegel uit te klaren. Vlaamse chef Lowie roert in de potten in Lapland (en krijgt deze week zijn leermeester op bezoek
 3. Weersverwachting Ospel volgende week. woensdag genoten van de voorzieningen als tennisbaan en jacuzzi! Gastvrij ontvangen met vlaai en genoten van... Lees verder.
 4. Vlaai van de week met één kop koffie/thee/cappuccino. Dat wordt smullen! Geldig voor twee personen....Lees deze blog over Z. Vlaai van de week met koffie/thee.
 5. weert-actueel.nl Intro:Dagelijks het meest actuele nieuws uit Midden-Limburg. Kijk ook op onze activiteitenkalender voor de leukste uitgaanstips in de regio

Video: Vlaai Van De Week - Vinden

Video: Warm welkom - Bakkerij Kessel

Week 22 laatste veldtrainingen (27 t/m31 mei) KNVB bekerfinales senioren op de velden van RKSVO Sportpark de Houwakker Houwakker 31 6035 PK Ospel Wij hebben per april 2019 ruimte voor een fysiotherapeut voor +/- 16 uur per week met mogelijkheid tot groei in de toekomst. Actueel. Fysio Ospel Welkom op de. Ospel Actueel hat einen Link geteilt. Gehe zu: Bereiche dieser Seite. Zugriffshilfe. Facebook. E-Mail-Adresse oder Handynummer: Eetcafé De Kleine Winst. Café.

De redactie publiceert dagelijks nieuwsberichten, interviews en achtergrondverhalen. Politiek, cultuur, sport, amusement; Ospel-Actueel brengt gevarieerde content die blijft verrassen. Ospel-Actueel onderscheidt zich door middel van video's. Want dat heeft de toekomst. Van prachtige sfeerreportages tot journalistieke interviews Home > Actueel in Nederweert > Als dank voor de inzet werden de bouwvakkers getrakteerd op een stukje vlaai. In de tweede week van 2017 pakken de bouwvakkers. De Peelboerderij in Ospel wordt verbouwd. Coen van der Zanden van de Dorpsherberg zal de catering van de boerderij gaan doen. Een deel van de winst gaat naar buitencentrum De Pelen

Bakkerij Kessels Ospel, Meijelsedijk 60, Ospel (2019

Leden van het college van B&W van Nederweert bezoeken tijdens de Week van Respect een aantal scholen en gaan het gesprek aan met scholieren. Pers is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Landelijk staat in 2017 in de Week van Respect het thema respectzone centraal De verschillen tussen de symptomen van griep, een stevige verkoudheid en een andere virusinfectie zijn klein. Als je echte griep hebt ben je al snel een week uit de running, terwijl een verkoudheid vaak na een paar dagen weer over is. De griepverwachting laat zien of er naar aanleiding van het weer een grote kans is op griep of verkoudheid

www.Ospel-actueel.nl - Nieuws uit Ospel

 • HEEZE - De vlaai van de maand augustus is donderdagavond uitgereikt aan de Dj's van Wagenbouwers FM in Heeze. Het camerateam van HeezeLeende24 en een medewerker v 24 aug - 16:2
 • Ospel Actueel a partagé une publication. Voir plus de contenu de Ospel Actueel sur Faceboo
 • OSPEL - Lees hier het Peelklokje week 2 online. De kerkdiensten van 9 tot en met 19 januari KERKDIENSTEN 9 - 19 januari Zaterdag 12..
 • Kijk ook op onze activiteitenkalender voor de leukste uitgaanstips in de regio. weert-actueel.nl is ranked 6695433 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors
 • Bed en Breakfast De Peeldijk in Ospel is een vrijstaand huis met 2 Kamers. lieve mensen met een hartelijk welkom, buiten kregen we koffie met vlaai. Veel privacy.

Search engines see www.ospel-actueel.nl and ospel-actueel.nl as different websites. This means they could see a large amount of duplicate content , which they don't like. Fortunately your website redirects www.ospel-actueel.nl and ospel-actueel.nl to the same site Home > Actueel > Actueel Sint Jozef Wonen en Zorg verzorgt Tafeltje-dek-je in Nederweert en Ospel. Drie keer in de week brengen vrijwilligers van Sint Jozef. Vul dan het gewenste aantal in voeg deze toe in uw winkelmandje met de 'in winkelmandje' button. U kunt verder winkelen of verder gaan met de bestelling door naar Uw winkelmandje te gaan. Controleer uw bestelling Ospel Actueel a partagé un lien. Voir plus de contenu de Ospel Actueel sur Faceboo Ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Daarna Ik hou van Vorige week zijn we met onze voetbalvereniging hier geweest. en onze dienstverlening aan de.

Video: Sint Nicolaascomité (@SintOspel) Twitte

Elke dag verse vlaaien makkelijk online te bestellen

Snelle, transparante, efficiënte, resultaatgerichte en klantgerichte dienstverlening aan inwoners en ondernemers is de focus van de organisatie. Actueel in Nederweert - Inwoners - Gemeente Nederweer Deze week is deze oer-Hollandse taart de 'vlaai van de week'. Extra voordelig dus (ook echt Hollands ) De prijswinnaar van 22 juni Voor het actiecomité hét moment om een appel te doen op de Ospelse bevolking - en sympathisanten elders - om letterlijk 'een steentje bij te dragen' in de kosten van de restauratie. Inwoners van Ospel ontvingen vorige week huis-aan-huis een flyer hoe men kan bijdragen, heel eenvoudig door stenen die nodig zijn voor het herstel te.

Nederweert24 - Nieuws uit Nederweert, Ospel, Budschop

 1. gen van het dichtstbijzijnde weerstation. Bekijk ook alle leuke weerwidgets, zo plaats je gemakkelijk het weer in Ospel voor de komende 3 tot 5 dagen op je eigen site
 2. istratieve vlak. Ik ben niet onbekend met de ad
 3. Paulissen Bakkerijen heeft ook deze week (7) weer een scherp geprijsde vlaai van de week en verrassing van de bakker. Voor deze week is dit een heerlijke kersenvlaai voor €8,95. Daarnaast verrassen onze bakkers u deze week met suikerwafels, 3 stuks voor €2,50
 4. Ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Daarna Ik hou van Vorige week zijn we met onze voetbalvereniging hier geweest. TripAdvisor maakt gebruik van.
 5. Vlaai van het seizoen € 12,50 Wij zijn trots op onze vlaaien. Elk jaar komt er een mystery shopper van de Week van de Limburgse Ambachtelijke Bakker een paar vlaaien kopen voor de keuring, en elk jaar eindigen onze vlaaien weer hoog in de ranglijst
 6. 30-03 (13:48) Weert stad in het groen - 89/365 (Ospel-actueel.nl) 30-03 (13:08) 31e Van Horne Pop in Weerter Muziekcentrum De Bosuil met vijftien bands (Nederweert24.nl) 30-03 (12:25) Weertenaar Maurice van Lierop winnaar Auping doelpunt van de week (Ospel-actueel.nl) 30-03 (12:22) Nieuw seizoen De Vlinderpaât Nederweert (Nederweert24.nl
 7. Het jonge Nederweerter bedrijf The Next Crowd lanceert deze week, in opdracht van de Amerikaanse overheid, de internationale recruitmentsite voor de 'veelbesproken' muur tussen de Verenigde Staten en Mexico. Met de komst van deze website start officieel de werving voor de bouwploeg

Week 08 2014 by Weekblad Nederweert - Issu

 • Speciaal voor de Week van de Limburgse Ambachtelijke Bakkerij hebben Debic en Sonneveld twee producten ontwikkeld die exclusief bij deelnemers aan de week te koop zijn. Door Debic is een variant op de klassieke Limburgse vlaai ontwikkeld: een kersenvlaai met gele room en amandelspijs
 • De hele tuin zag er heel goed verzorgd uit, maar wat een werk. Wij hebben genoten van ons verblijf bij Fred en Corrie en hebben zelfs de verjaardag van Corrie gevierd met koffie en Limburgse vlaai. Omdat onze trouwdag in deze week viel had ik als verrassing voor Kees, mijn man, aan Corrie gevraagd om op die dag het ontbijt voor ons te verzorgen
 • 2 nieuwbouwprojecten in Ospel. 33 resultaten Komende week 0 Resultaten; Komende maand 0 Fout bij het laden van de pagina. Probeer het opnieuw
 • Actueel. Blogs Foto's Trending deze week. Recente blogs De vlaai is klaar als het deeg mooi bruin is en het deeg iets loslaat van de vorm. Haal de vlaai uit.

Bestellen - Bakkerij Kessel

 1. Vlaoj vaan de Week & Surpries Vaan de Bekker bij Paulissen Bakkerijen. Paulissen Bakkerijen heeft ook deze week weer een scherp geprijsde vlaai van de week en verrassing van de bakker
 2. Tijdens bewolkte perioden worden zeer weinig pollen geproduceerd. Aan het eind van de week wordt het lenteachtig en schijnt regelmatig de zon volop. Hierdoor kunnen veel pollen geproduceerd worden en in de lucht terecht komen. Daarnaast blijft het overwegend droog waardoor de pollen niet uit de lucht gespoeld kunnen worden
 3. Ospel Actueel. 3,1 mil Me gusta. De nieuwssite van de omgeving Ospel en Nederweert! www.ospel-actueel.n

Ospel Actueel, Biest 20, Ospel (2019) - medioq

 • Wil van Eck, Waatskamp 150, Ospel. ( cactussen - vetplanten - tillandsia's - palmen ) Vlaai van de maand. en plaatst nieuws. 24 uur per dag / 7 dagen.
 • Vanuit het huidige PGB kunnen we nu van de 168 uur die een week telt, maar ongeveer 50 uur bekostigen. buy generic zyban online brengt een vlaai voor de.
 • Geplaatst in Schrijverskring Ospel lenteweer van de laatste week is een geluk dat je zomaar cadeau krijgt. gedicht van Terry uit 2001 is weer helemaal actueel.
 • Het voorjaar vordert in Bangladesh. Niet de periode waar de lokale bewoners naar uitkijken, want april betekent de start van een korte en zeer heftige periode met regelmatig extreme onweersbuien. In de loop van mei wordt het er weer rustiger
 • Kjell Scherpen baalt van de wedstrijd tegen Ajax, maar dat komt vooral door de 2-5 nederlaag die hij met FC Emmen leed. Speler van de Week: Stoïcijnse Neres toont emotie bij Ajax. Interview.
 • Het College van Burgemeester en Wethouders heeft een aanvraag voor een incidentele standplaatsvergunning ontvangen voor: Stichting VVV Zuid-Limburg voor het promoten van een streekproduct (vlaai) ter gelegenheid van de 'Dag van de Vlaai' op 25 oktober 2018 van 10.00 uur tot 12.00 uur

Ospel Actueel - MEOS Handbal - de-de

Inmiddels is de kalender ruim een half jaar verder en is de situatie van Ans erg achteruitgegaan maar blijft ze positief en plukt zij de dag. Op Facebook klikte Ans aan dat zij aanwezig zou zijn op het Moulin Blues Festival in Ospel waarop verschillende reacties kwamen van vrienden dat het leuk was dat ze zou komen Fan van Doospel vormt de richting en de ambitie om met elkaar aan de slag te gaan om kleine en grote successen te behalen en die met elkaar te vieren. In de afgelopen maanden hebben bijeenkomsten plaatsgevonden over de ontwikkelingen in Doospel in het algemeen en op verenigingsgebied in het bijzonder Deze week: 18-03 t/m 24-03-2019 De achtergrondinformatie over de klantenservice van Multi-vlaai wordt momenteel nog aangevuld. Actueel overzicht op onze. View bakkerijkessels.nl,Bakkerij Kessels Meijel | Vers brood, vlaai en banket in Meijel uw warme bakker Hoofdmenu Spring naar de primaire inhoud Spring naar de secundaire inhoud Home Aanbiedingen Bestellen Producten Vlaai

Elke laatste zondag van de maand ontdek je wat het seizoen te bieden heeft. En elke wandeling loopt anders dus het is steeds weer een verrassing wat je tegen komt. Na afloop staat de koffie met een stuk Limburgse vlaai voor je klaar om na te genieten! Boek nu Woonzorgcentrum Aan Stad-thoês is een locatie met appartementen waar u naar behoefte thuiszorg ontvangt in Ospel. van de wo­ning om de week ac­ti­vi. عرض المزيد من ‏‎Ospel Actueel‎‏ على فيسبوك Cafe De Prins Ospel. Lees het Weekblad van Nederweert online. Klik hier om verder te. Home » Actueel » Nieuws de dames van Team NL in Wenen voor het EK dames. Hoogste tijd dus om kennis te maken met de zes selectieleden door iedere week één van. Folder van deze week. Geldig in de winkel van 1 april t/m 7 april 2019, online te bestellen van 30 maart t/m 5 april 2019

ospel-actueel.nl - Dagelijks het meest actuele nieuws uit ..

De aanvraag voor de Graafschap Hornelaan is nog wel actueel. De gemeente laat op dit moment onderzoeken uitvoeren naar de veiligheidsaspecten van huisvesting langs de autobaan. Daarbij wordt de. De gedetineerden van het Penitentiair Landbouwcentrum Ruiselede hebben voor de Warmste Week de actie 'Vlaai for Life' georganiseerd ten voordele van vzw Apart. Een van de weides in het Penitentiair Landbouwcentrum werd opgedeeld in vakjes. Wie een 'koepon' kocht, kreeg één vakje toegewezen

Naar actueel . Nieuws in de schijnwerpers. Zaad bestellen van Lychnis Lees verder . Plant van de week. Advertenties. Groei ondersteunende blokken Groei advertenties 26-03 (10:33) Dorpsraad tegen arbeidsmigranten in kantoorgebouw Stramproy (Ospel-actueel.nl) 26-03 (10:33) Blockchain en bitcoins, een nieuwe revolutie? Lezing prof. dr. Geert Duijsters 10 april bij Bibliocenter Weert (Ospel-actueel.nl) 26-03 (10:32) Brigitte Heitzer op zoek naar de Stem van Sittard (Limburger Je geniet van de rust op het tuinterras samen met een lekker kopje koffie en een ambachtelijk stukje vlaai. Een goede locatie dus om als afstapmoment toe te voegen zodat je een leuke pauze hebt tijdens jouw fietsroute

Ospel Actueel (@OspelActueel) Twitte

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft een standplaatsvergunning verleend voor: Stichting VVV Zuid-Limburg voor het promoten van de Dag van de vlaai op het Theodoor Dorrenplein. Vergunning is verleend voor 25 oktober 2018 van 10.00 uur tot 12.00 uur Search engines see www.weerttv.nl and weerttv.nl as different websites. This means they could see a large amount of duplicate content , which they don't like. Fortunately your website redirects www.weerttv.nl and weerttv.nl to the same site Alles Kids verzorgt de opvang van 0-13 jaar. Het kindcentrum ligt op slechts 200 m afstand van school. - Jeugd: - Bij Jong Nederland Ospel staan het spelende kind en de actieve jongere centraal. Van kleuter tot jong volwassene. Spelen en beweging is belangrijk en daagt uit. In de wereld van het spel ontmoet de jongere de ander en zichzelf

nederweert-actueel.nl - Dagelijks het meest actuele nieuws ..

Hotels in de buurt van (AMS) Luchthaven Amsterdam-Schiphol Hotels in de buurt van (EIN) Luchthaven Eindhoven Hotels in de buurt van (NRN) Luchthaven Niederrhei Arvalis staat bekend als de vraagbaak en adviespartner voor boeren en tuinders op het gebied van bedrijfsadvies, locatieadvies, architectuur & bouwadvies, makelaardij, juridisch advies, innovatie en subsidies

Sleep bestanden om te uploaden, www ospel actueel nl nieuw

Burgemeester van Maastricht, Penn-te Strake, neemt in Maastricht komende woensdag een Vlaai in Ontvangst op de eerste Dag van de Vlaai. In Maastricht krijgt de burgemeester een kant-en-klare vlaai voorgeschoteld, en in Moorveld moet wethouder Van Rijswijk hem zelf bakken TAART VAN DE BANKETBAKKERS VAN COOP. Verjaardag? Bezoek? Of gewoon omdat het kan! VLAAI HEEL. Voor elk feestmoment! Ruime keuze in verse vlaaien voor ieder. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering. Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen woensdagmiddag 20 december 2017 gingen leden van de wapenbroeders afdeling ospel op bezoek bij de familie moors in asten de

Onder leiding van de gepassioneerde gids Alfons Bruekers word je rondgeleid door de oude kern van Nederweert. De route voert door de Kerkstraat, St. Antoniusplein, Beuldersweg, Schoolstraat, Pastorieweg en Kapelaniestraat. Op een vijftiental plekken langs de route wordt even stilgehouden en wordt een toelichting gegeven over de geschiedenis en. Actueel. Actie Tafeltje-dek-je (Neerkant, Ospel, Nederweert) Tafeltje-dek-je. Op alle dagen van de week brengen onze vrijwilligers een warme 3 gangen maaltijd bij. Aanbiedingen week 13 - 14 - 15 van 2019 Reclameprijzen gelden alleen voor afhalen Aardbeien baveroise vlaai: € 15,50 / half € 8,50 Brios: € 1,35 p/stu Bron : Ospel Actueel, lees de rest van het artikel op de link Enkele van de Weerter edelherten hebben vorige week kunnen uitbreken uit het raster In de week van 10 september tot half oktober wordt de gasleiding gelegd in het gedeelte van de Pr. Beatrixlaan tot aan Vechtland, hier ondervindt u als bewoner weinig hinder van. Daarna wordt begonnen met het gedeelte vanaf de Vechtland tot de Patrijslaan en verder

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *