Berg en terblijt hotel de potkachel

Daily Special Hotel Deals. 24/7 Customer Services. We Speak Your Language Welkom bij Restaurant de Potkachel te Berg en Terblijt; het restaurant waar u ook comfortabel kunt slapen. We zijn voorzien van WIFI en beschikken over een eigen parkeerplaats. Op slechts 3,5 km van Maastricht en Valkenburg zijn wij strategisch gelegen ten opzichten van de autosnelwegen A2 en A76 Het 3-sterren Restaurant - Hotel De Potkachel staat in Berg en Terblijt in het zuiden van de provincie Limburg.Het hotel is het ideale startpunt voor diverse wandel- en fietstochten door het prachtige Limburgse Heuvelland 6325 AB Berg en Terblijt De Potkachel en Hotel Holland: Gemoedelijk en gezellig, aandacht en netheid, zonder het keurslijf van het echte chique..

Hotel Restaurant De Potkachel in Berg en Terblijt - Boek nu via Hotel Specials en profiteer van onze lage prijzen! Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Wij gebruiken cookies om jullie winkelervaring te verbeteren In de afgelopen 10 jaar reeds twee of drie keer in dit hotel geweest naast ook nog wel twee andere hotels in Berg en Terblijt. Nu de keus weer op dit hotel en het was nog steeds prima

Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Potkachel in Berg en Terblijt (Valkenburg), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed De Potkachel, Berg en Terblijt: See 65 unbiased reviews of De Potkachel, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #2 of 9 restaurants in Berg en Terblijt

Hotel De Potkachel In Berg En Terblijt Book Cheap Hotels

De Potkachel is een mooie springplank voor wandel en fietstoerisme in het prachtige Limburgse landschap, bovenal een prima hotel met fijne kamers( sommige incl. jacuzzi) een goede effectieve service en lekker eten en drinken voor zeer aangename prijzen Hotel De Potkachel is ideaal gelegen in Zuid-Limburg, dicht bij Maastricht en Valkenburg. In de buurt van het hotel lopen diverse wandel- en fietsroutes door het heuvellandschap. Alle kamers in Hotel De Potkachel bevinden zich aan de achterkant van het hotel, waardoor gasten geen last hebben van geluidsoverlast vanaf de straat De sfeer in restaurant De Potkachel en Hotel Holland: Gemoedelijk en gezellig, aandacht en netheid, 6325 AB Berg en Terblijt. Tel: +31(0)43-6040525.

Video: Restaurant De Potkachel - Hotel Holland - Hom

De Potkachel, Berg en Terblijt: De Potkachel is goed hotel en restaurant en is zeer gastvrij met simpele regels. Kamers zijn schoon en ruim, bedden zijn zeer. Hermes Appartementen bevindt zich in Berg en Terblijt en beschikt over gratis WiFi en een tuin. Kasteel Geulzicht ligt op 1,8 km van de accommodatie. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar

Restaurant-Hotel de Potkachel is prachtig gesitueerd in het Limburgse heuvellandschap, rustig gelegen in de natuurrijke omgeving in Berg en Terblijt (gemeente Valkenburg aan de Geul). Het hotel kijkt uit over de heuvels en ligt tussen Maastricht en Valkenburg Hotel Restaurant De Potkachel in Berg en Terblijt - Günstiger Aufenthalt, buchen Sie jetzt bei HotelSpecials.de! HotelSpecials verwendet Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten Restaurants near Hotel Holland & Restaurant De Potkachel, Berg en Terblijt on TripAdvisor: Find traveler reviews and candid photos of dining near Hotel Holland & Restaurant De Potkachel in Berg en Terblijt, Limburg Province met de auto naar vaals en verder met de bus naar aken. kan misschien ook vanaf de lijn bij het hotel. op dit moment is er de kerstmarkt. Het eten in dePotkachel is er heel goed en niet duur. het wordt mooi opgediend. een heel grote pluim voor de creatieve koks

Have a look at the reviews of Hotel De Potkachel in Berg en Terblijt (Valkenburg), placed by other travellers. Besides that you will be able to find 33 vacation photos of Hotel De Potkachel on Zoover

Restaurant - Hotel de Potkachel, Berg en Terblijt - Boek nu

De Potkachel: Centraal tussen Valkenburg en Maastricht - Bekijk 65 reizigersbeoordelingen, 21 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Berg en Terblijt, Nederland, op TripAdvisor Hotel Brasserie-Restaurant de Potkachel in Berg en Terblijt (Limburg Nederland) | Brasserie-Restaurant de Potkachel biedt je het beste van twee werelden. De Potkachel is namelijk het ideale startpunt voor prachtige wandel- en fietstochten door het Limburgse Heuvelland In deze afleveringvan Op Pad Met Voordeeluitjes.nl nemen we een kijkje in het mooie zuiden van ons land en neemt Oskar je mee naar De Potkachel, dat bekend staat om haar heerlijke eten. Langen Akker 33 6325 CK Berg en TerblijT Tel: 043 - 36 433 30 E-mail: ln.rekkaegnaledletoh@ofni Alle genoemde prijzen inclusief BTW en exclusief toeristenbelasting. De website is met zorg samengesteld desondanks kunnen geen rechten worden ontleend aan druk- en zetfouten Find deals at Hotel Holland / Restaurant 'de Potkachel', Berg en Terblijt. Best Rates Guranteed. No booking costs. Pay at hotel. Making your reservation at Hotel Holland / Restaurant 'de Potkachel' is easy and secure. Instant confirmation

Restaurant De Potkachel - Hotel Holland - Contac

 1. Hotel Restaurant De Potkachel in Berg en Terblijt - de beste
 2. De Potkachel in Berg en Terblijt - Menu, openingstijden
 3. Hotel De Potkachel in Berg en Terblijt (Valkenburg) Nederland
 4. De Potkachel, Berg en Terblijt - Restaurant Reviews, Phone

Hotel De Potkachel*** in Berg en Terblijt (Valkenburg

 • Hotel in Berg en Terblijt Hotel De Potkachel - trivago
 • Restaurant De Potkachel - Hotel Holland - Menukaar
 • De Potkachel, Berg en Terblijt - Restaurantbeoordelingen
 • Booking.com: Hotels in Berg en Terblijt. Boek nu uw hotel
 • Restaurant-Hotel de Potkachel in Berg en Terblijt, Nederland
 • Hotel Restaurant De Potkachel in Berg en Terblijt bei
 • Restaurants Near Hotel Holland & Restaurant De Potkachel

Tips over Hotel De Potkachel in Berg en Terblijt (Valkenburg

 • Reviews De Potkachel*** - Berg en Terblijt (Valkenburg) - Zoove
 • Restaurant De Potkachel - Hotel Holland - A La Carte + Men
 • Centraal tussen Valkenburg en Maastricht - De Potkachel
 • Hotel Brasserie-Restaurant de Potkachel in Berg en Terblijt
 • Hotel Zuid-Limburg: Restaurant - Hotel de Potkachel Op Pad

Home Hotel de Lange Akker Berg en Terblijt - Valkenbur

 • Hotel Holland / Restaurant 'de Potkachel' in Berg en Terblijt

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *