Nascholingen vvkso 2017 2018

2017-2018 - Nascholing

Ontdek ons heerlijk nascholingsaanbod voor het schooljaar 2018-2019 via de verschillende honingraten per onderwijsniveau of doelgroep. Je kunt dat doen door op de. Nascholingen GO! 2017-2018 (basisonderwijs) GO! mediawijs Netwerk nieuwe media Nascholingen Media Algemeen: Visie op media en concrete toepassingen Participeren aan. Nascholing secundair onderwijs 2018-2019; Zoek Annuleer Maak leeg. To

Middels dit formulier kunt u zich inschrijven voor de nascholingen voor 2017-2018. We hebben weer e Sinds 1 mei kun je inschrijven op www.nascholing.be voor ons nascholingsaanbod voor het werkjaar 2017-2018.Je kunt de geschikte nascholing voor jou, je collega's of. Materiaal nascholing bedrijfseconomie 2017-2018. Op deze pagina's kunt u het lesmateriaal vinden van de workshops die tijdens de nascholing zijn aangeboden Jaarlijkse nascholing: Zichtbaar leren in Lichamelijke Opvoeding (13, 14, 17 & 18-06-2019) Spaans. Didactiek woordenschat, uitspraak of schrijfvaardigheid (vraaggestuurd

Nascholingen 2017/2018 media / smartschool - #lerenophetwe

 1. GO! Nascholing, Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 797 likes. Nascholen en begeleiden, samen ondersteunen
 2. Leerplannen van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen komen tot stand door overleg in leerplancommissies. Deze leerplancommissies bestaan uit pedagogisch begeleiders en.
 3. Nascholingsaanbod 2017-2018. Ook voor volgend schooljaar kun je kiezen uit een rijke waaier aan nascholingen en opleidingen voor alle doelgroepen en binnen.
 4. gscentrum voor onderwijs werkt PEDIC met deskundige nascholers en voordrachthouders aan een kwaliteitsvol vor
 5. Nascholingen. Nascholingen begeleidingsdienst: 03 543 97 05. begeleiding@dsko.be. Nascholingen Vicariaat en godsdienst: 03 543 97 00. info@dsko.be. Begeleidingsdienst
 6. Nascholing - Lincka. Ondersteuningsnetwerk Regio Limburg. Aanbod op maat? Vragen? Diocesane Onderwijsdiensten - Tulpinstraat 75 - 3500 Hasselt - Tel: 011 26 44 00.

Nascholing Katholiek Onderwijs Vlaandere

 • VVKSO 2012-04-25 Nascholingen VVKSO 2012 -2013 Voor het schooljaar 2012-2013 biedt het VVKSO i.s.m. de Dienst Nascholing en Internationaliserin
 • Indien een leraar ingeschreven is voor een van de modules van de 1718/07-reeks voor het schooljaar 2017-2018, krijgt hij/zij op die nascholingssessies een.
 • Nascholing agenda 2017-2018. 8 juli 2017 Article. We hebben inmiddels een al een paar dagen nascholing gehad in de Pekelahof,.
 • Nascholingen 2017-2018. Woensdag 11 oktober 2017, 14u30, STAM, Bijlokesite, Godshuizenlaan 2, Gent. Het land, de stad, een universiteit. 200 jaar geschiedenis
 • Welkom Het Centrum Nascholing Onderwijs of CNO is een universitair nascholingscentrum voor onderwijspersoneel. Binnen de Antwerp School of Education van de.
 • OSGG-nascholingen 2017-2018. Traditiegetrouw organiseert de opleiding vakdidactiek geschiedenis in samenwerking met het OSGG twee nascholingen voor leraren
 • Ben je razend benieuwd welke nascholingen, Net als de voorbije jaren kun je ook in 2017-2018 een beroep doen op een uitgebreid en kwaliteitsvol nascholingsaanbod.

Goed leren bewegen, inschrijven-nascholingen-2017-2018 - KVL

 1. Een module aardrijkskunde volgen bij het VVKSO-nascholing kan uitsluitend na overleg met de directeur van de school, die de inschrijvingen doet. Elke leraa
 2. Welkom. Het Bestuur van de Stichting Nederlandstalige Nascholing voor Dermatologie en Venereologie heet u graag van harte welkom op haar 24e nascholingscursus op.
 3. Nascholing vormt een onderdeel van de professionele ontwikkeling van leerkrachten: je maakt kennis 2017-2018 het laatste is om jouw academieteam optimaa

360 nascholingen gevonden (360 nascholingen in database) 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende. 2. Nascholing EH vaardigheden: direct gerelateerd aan de eindtermen 4. Nascholing Instructievaardigheden: direct gerelateerd aan de eindterme Nascholingen Schrijfdans. Voor leerkrachten lichamelijke opvoeding, titularissen, zorgleerkrachten. Nascholing bemiddeling 2017-2018; Nascholing bemiddeling 2017-2018; CBR. Opleidingsaanbod. Studieavonden; Workshops; Bemiddeling; Nascholing bemiddeling

Nascholingsaanbod 2017-2018 Katholiek Onderwijs Vlaandere

 1. Nascholing - Netwerking wiskunde schooljaar 2017-2018. 05 april 2017. We denken al aan de voorbereiding van volgend schooljaar
 2. 14/05/2018 - Schrijf je in voor onze nascholingen 2018-2019; 25/08/2016 - Nieuwsbrief 49: programmaties 2017-2018, afwijkingsuren buo en onrust Turkse gemeenschap
 3. Nascholing voor onderwijspersoneel op initiatief van de Vlaamse Regering. Schooljaar 2017-2018 : M-decreet
 4. Planning en activiteiten Nascholing 2017-2018 Ondersteuning en Onderwijs Jaarlijks biedt Berséba-Zeeland in collegiale samenwerking met Colon een aantal nascholings- en

Informatie ten behoeve van nascholing en studieverlof voor predikanten en voorgangers 2017/2018 Samengesteld door de commissie Nascholing/Studieverlo Deze cursusdag is onderdeel van een cyclus van drie cursusdagen. Data cyclus Nascholing Reumatologie 9 oktober 2017 (DeFabrique, Utrecht) 12 februari 2018 (Regardz. Start lessenreeks Wetenschappelijke Nascholing 2017/2018 (48 foto's) 3 oktober 2017. Slideshow; Download album; Embed album ; Embed thumbnail.

Nascholing Reumatologie 2017-2018 (ID nummer: 297676) Type cursus. De nascholing belicht aspecten van de reumatologie die van belang zijn voor de dagelijkse. Educatie Zorgsector is het opleidingsinstituut van het LUMC in de regio Leiden. Wij hebben een groot en divers aanbod van opleidingen, nascholingen, trainingen en. Nascholing en opleiding. Opleidingen voor selectie- en bevorderingsambten: Praktische info: Nascholingen: Opleidingen voor selectie- en bevorderingsambten Startpagina van de website Nascholingen. nascholing.vvkso@vsko.be: Tel. 02 507 06 36 - Fax 02 507 06 47: Inhoudelijke gegevens m.b.t. de modules: Beeld en video

Materiaal nascholing bedrijfseconomie 2017-2018 Landelijk

Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel De vzw Nascholing in het katholiek onderwijs en het VVKSO werven aan voor het. Reacties op: Nascholingen 2017-2018 Aanbieder: Nascholingen ICT van het VVKSO. Inhoud: Deze symbolen worden door VORMELEK in samenwerking met alle koepels eenduidig voorgesteld

EVALUATIES NASCHOLING 2017-2018 Vrij CLB Netwerk . 2 Deze nascholing werd in de nascholingsbrochure geplaatst onder de basisopleidingen, vooral bedoel Schooljaar 2017-2018 leerinhouden, nascholingen of vakgebonden informatie, u kan er (http://ond.vvkso-ict.com/vvksomainnieuw/leerplanpubliek.asp?NR.

Dit schooljaar startte het VVKSO, in opvolging van de nascholingen m.b.t. het nieuwe leerplan NW met een nieuw project: I2O - ICT-integratie in NW eerste graad vvkso-ict.com anti-chronologisch overzicht van berichten i.v.m. onderwij De ontbrekende teksten van een aantal sessies worden zo snel mogelijk toegevoegd

maandag 11 juni 2018 Nieuwe leerboekenwebsite. Welkom op de nieuwe website voor het bestellen van leerboeken. De bestelling die je hier nu plaatst, kun je gebruiken. Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel NASCHOLINGSTOEPASSING VVKSO 2007-09-08 1 Publieke website http://www.nascholing.b ICT in de godsdienstles, Godly Play, nascholingen voor 2018 Overslaan en naar de algemene inhoud gaan Skip to navigation. Pedagogische schooljaar 2017 - 2018 Titel: Bericht: INSCHRIJVEN: NIEUWE WEBSITE! Op 1 januari 2016 werd PDCL opgenomen in UCLL (een fusie van KHLeuven, KHLimburg en Groep-T). PDCL heeft nu een nieuwe. Nascholing De NVR ondersteunt de nascholing en accreditatie daarvan voor reumatologen. Daarnaast stimuleert zij reumatologen om bij te dragen aan nascholing van.

10 okt Landelijke nascholing nieuw examenprogramma Bedrijfseconomie ondernemerschap en financiële zelfredzaamheid zal in het schooljaar 2017 - 2018 plaatsvinden Informatie over de erkende opleidingen en de mogelijkheden voor nascholing. Overslaan en naar de inhoud Bijscholingsronde 2017-2018 Deze cursus betreft: Reanimatietrainingen Huisartsen, Praktijkondersteuners en Praktijkassistenten. Reanimatietraining herhaling BLS/beginners.

Nascholingen 2018 - 2019 - AVL-Nascholingen

 1. In deze nascholing worden uw kennis en vaardigheden opgefrist. Naast een korte theoretische presentatie oefent u diverse hechttechnieken zoals: staand, doorlopend.
 2. Startpagina van de website Nascholingen. Feedback nascholing.vvkso@vsko.be: Tel. 02 507 07 66 Inhoudelijke gegevens m.b.t. de modules: Beeldverwerkin
 3. Download TOERISME. 1 Nascholing toerisme VVKSO Lessen een rijke waaier aan nascholingen zoals bv. werken klas 1 periode 2 2017-2018 Beste.
 4. De Radboud Docenten Academie verzorgt nascholing voor docenten in 18 schoolvakken, maatwerktrajecten voor scholen(groepen) over vakoverstijgende thema's en coaching.

Download de brochure wetenschappelijke nascholing UGent 2017-2018. Liever een papieren exemplaar? Vraag je exemplaar via cultuurcentrum@koksijde.be of loop even. Individugericht aanbod 2017-2018. Oetang organiseert samen met enkele partners individugerichte nascholingen. Hieronder vind je een overzicht met telkens datum,. nascholing.vvkso-ict.com vvkso

Nascholing vvkso. Interessante thema's zijn zeker: webdesign, Klank en beeld en Vakoverschrijdende thema's. Gepost door VVLG op 13:39:00. Startpagina van de website Nascholingen. Feedback coördinator koepelkredietprojecten VVKSO Duerloo Marleen marleen.duerloo@vsko.be. Eerstvolgende nascholingen. Blijf op de hoogte. e-zine voor stedelijk en gemeentelijk onderwijs. Ik heb de privacyverklaring gelezen. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! #expectmore Donche | nascholing in onderwijs. Studeren aan de hogeschool? Wij verzorgen bachelor- en associate-degreeopleidingen. Je kunt ook kiezen voor nascholing- en masteropleidingen

Video: GO! Nascholing - Home Faceboo

Nieuw aanbod nascholing. 01 jun 2017. Nieuw aanbod van cursussen. Komend schooljaar gaan docenten van PC GVO verder met professionaliseren.. De nascholingen van schooljaar 2017-2018 kan je hier raadplegen. De nascholingen. Tasso Instituut organiseert nascholingen regressietherapie. Voor afgestudeerde en bijna-afgestudeerde regressie- en aanverwante therapeute Cao boekje 2017 - 2018 . Verder wordt het succesvol volgen van de branche-nascholing als voorwaarde voor de diplomatoeslag in artikel 4.1.6 van de CAO gesteld. 4 Dit is de schoolcode m.a.w. de gebruikersnaam en het wachtwoord dat de school gebruikt om in te schrijven voor een nascholing. Toch dringt het VVKSO er sterk op.

leerplannen-lessentabellen - ond

 • Nascholing huisarts, SO, tandarts en MH 2 - 10 november 2018 Khao Lak Thailand • Cursist Naam.
 • Nascholing.be is tracked by us since November, 2011. Over the time it has been ranked as high as 975 299 in the world, while most of its traffic comes from Belgium.
 • Centraal tijdens deze nascholing en bijscholing voor docenten Latijn en Grieks en studenten klassieke talen staat het doceren van de Klassieke Talen volgens de.
 • Huisartsen nascholing Seychellen 16 - 25 november 2018 • Cursist Naam: zoals in het paspoort.
 • Leerkrachten, directies, opvoedend personeel die zich graag zouden bijscholen, kunnen hiervoor nascholing volgen. Er bestaan verschillende mogelijkheden: De.
 • CAO 2017 - 2018; Loonschalen; Wetgeving. Arbowet; Risico Intentarisatie en Je bepaalt zelf wanneer je de nascholing doet en je kunt de nascholing ook op je.
 • Kies: aanbod nascholing, dan secundair onderwijs: Nascholingsaanbod van het VVKSO http://nascholing.be Kies: secundair onderwijs en dan wiskunde.

Agenda 2017/2018 21 november Bedside Teaching Oogheelkunde Op donderdag 5 oktober jl. heeft de regionale nascholing Antistolling in de keten plaatsgevonden. E Tijdens een kwaliteitstoets door Regionale Centra moet de counselor kunnen aantonen welke bij- en nascholing hij In de bijscholingsronde 2017-2018 was de. Prioritaire Nascholing Links Nieuwsbrief. Uitgebreid zoeken... Kleuter- en peuteronderwijs. Datum Thema Titel. 2017-2018; je kunt rekenen op persoonlijke aandacht in het onderwijs Nascholing voor reizigersgeneeskundig artsen en reizigersverpleegkundigen.

Nascholingen VVKSO-ICT : Zal Globalisering de wereld redden? (werkjaar 2007-2008) Stap-voet(s) (werkjaar 2009-2010) Vakoverschrijdend werken in de tweede graad Handel. Vind op deze pagina diverse bij- nascholingen voor Acupuncturisten in Amersfoort, Amsterdam, Breda en Nijmegen

GO! Pro - Nascholingsaanbod 2017-2018

Wetenschappelijke Nascholing is een lessencyclus die zich hoofdzakelijk richt naar senioren Bij BVLO ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid gamma van studiedagen, congressen, nascholingen en opleidingen. Wij bieden tal van mogelijkheden aan om jou. Bij- & Nascholingen van Instituut CAM zijn van diverse omvang voor therapeuten uit verschillende disciplines. oor iedereen is er een passend aanbod De wondere werking van ons brein. Waar verstoring van de balans in het brein, door met name drugs, toe kan leiden, tot zelfs een psychose aan toe. En het effect van. Start - Website van de werkgroep Handel - nascholingen VVKSO Op deze website vind je informatie in verband met de activiteiten van de werkgroep Handel van de.

Home --- - De website van pedictest

Datum: 21 mei 2019 Locatie: Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren te Utrecht, ingang Münsterlaan Aanvang: 12:30 Onderwerp: Diagnostiek, cytologi Home » Voor zorgverleners » GO CVRM » Nascholingen. Nascholingen. Op deze pagina vindt u de presentaties en andere relevante documenten van de CVRM-nascholingen Materiaal nascholing bedrijfseconomie 2017-2018; Het nieuwe eindexamen bedrijfseconomie 2020 - 2021; LEEC studiemiddag 26 januari 2017 - differentiëren Nascholingen 2017-2018. Wij bieden u cursussen en workshops aan met als doel de kwaliteit van de musculoskeletale digagnostiek en behandeling te verhogen,.

DSK

De nascholing toont met concrete voorbeelden hoe je leerlingen kan boeien met statistiek en hoe dat kan op elk ontwikkelingsniveau. Korte doceermomenten wisselen af. Who are we? Katholiek Onderwijs Vlaanderen is the umbrella organisation for Catholic education in Flanders and is a key player in education in Flanders Tasso Instituut verzorgt opleidingen regressietherapie, trainingen en workshops transpersoonlijke coaching en nascholingen regressietherapie In België, Vvkso.net heeft 238.186 in de rangschikking met een geschatte < 300 bezoekers per maand. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken Volgend jaar organiseert de dienst nascholingen van het VVKSO een nascholing basiscursus PHP. Bedoeling is om cursisten op weg te helpen in het automatiseren van.

Regio Limbur

Nascholingen voor teams: CEGO organiseert vormingen en workshops op verschillende locaties in België en Nederland. CEGO organiseert ook vorminge Overzicht aanbod Individuele Nascholing via Schrijfdans Vlaanderen - genoteerd per locati 2006-05-24 - M-VVKSO-2006-067 • Binnen het traject van de coaching kan o.m. nascholing opgenomen worden om mentoren te professionaliseren Het Centrum Nascholing Onderwijs organiseert nascholingen voor alle onderwijzend, ondersteunend en beleidsvoerend personeel. In de linkerkolom vindt u ons aanbod. Nascholingscentra Algemeen. Elke nascholing vergt een kleine inspanning. Het doel is immers nieuwe inzichten te verwerven of het vroeger geleerde op te halen en aan.

nascholing The Training Shop takes the privacy of your information seriously. Text link: Home [leerboek.vvkso.be] Translate this page. Domain: leerboek.vvkso.be Handel vvkso3 vvkso

Nascholingen 1718/07 - handel

U bent hier: CTO - nieuwkomers NASCHOLING. CTO-vormingsaanbod voor 2018-2019. Klik door naar ons volledig vormingsaanbod over nieuwkomers Bezoek ons op Facebook Daarnaast is het verplicht om relevante bij- en nascholing te volgen. Tijdens de bijscholingsronde 2017-2018 bestaat de 'Reguliere bijscholing prenatale. Schoolvakanties België 2019 en verder: zie hier alle data van de schoolvakanties voor de komende jaren. Bekijk ook de rest van Europa Home » Voor zorgverleners » Ouderen » Nascholingen. Nascholingen. Op deze pagina vindt u de presentaties en andere relevante documenten van de nascholingen over. De nascholingen worden ingericht door de Dienst Nascholing en Internationalisering van het VSKO (DNI) i.s.m. VVKSO. Inschrijven kan via de site van DNI www.nascholing.b

Nascholing agenda 2017-2018 - Kring 1

Sinds 1985 ontwikkelt Benecke nascholingen en publicaties voor professionals in de Nederlandse gezondheidszorg. Benecke biedt een uitgebreid portfolio aan. View Marc Van Acker's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Marc has 1 job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn. De verantwoordelijkheid van de school en die van de leraar inzake nascholing als vorm van professionalisering In de nascholing verklaarde men deze beslissing door te wijzen op onze huidige Het VVKSO is er immers van overtuigd dat het vak Nederlands geen gewoon. Dit is de plek van en voor alle doktersassistenten en triagisten in Nederland. Vacatures, scholing, het laatste nieuws over cao's en nog veel meer

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *