Vv brederodes

The latest Tweets from v.v. Brederodes (@vvbrederodes). Het officiële twitteraccount van v.v. Brederodes uit Vianen. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de club en langs de velden! De mini pupillen van vv Brederodes in Vianen zijn kinderen van 4 en 5 jaar. Ze voetballen elke zaterdag. Spelenderwijs trainen en het voetbal eigen maken. Tikkertje, doelpunten maken, dribbelen.

v.v. Brederodes (@vvbrederodes) Twitte

 1. Explore vv Brederodes's 148 photos on Flickr
 2. We found that Brederodes.nl is poorly 'socialized' in respect to any social network. Brederodes.nl has Google PR 2 and its top keyword is vv brederodes.
 3. Smitshoek JO 11-1 2016/2017 added a new photo — at Vv Brederodes. April 17, 2017 · Utrecht, Netherlands · Smitshoek JO 11-1 2016/2017 added a new photo — at Vv Brederodes
 4. Per nu in F12 van SV Houten heeft met 17-0 gewonnen van Brederodes. Leuke sfeer op het park. Goede kantine, helaas geen PIN. #jammer. Andre Wolfs March 23, 2011
 5. 16 feb 2019 Brederodes 2 - VV De Meern 2 com 1-6 Prachtige goal Lorenzo, assist Jasper (1-1
 6. Tweet with a location. You can add location information to your Tweets, such as your city or precise location, from the web and via third-party applications

Object moved to here Flickr is almost certainly the best online photo management and sharing application in the world. Show off your favorite photos and videos to the world, securely and privately show content to your friends and family, or blog the photos and videos you take with a cameraphone Verplichte bus-combi voor bezoek aan de wedstrijd VV Katwijk - SV Spakenburg. Afgelopen maandag hebben wij van Katwijk vernomen dat voor het bezoek van de wedstrijd VV Katwijk - SV Spakenburg een verplichte bus-combi van toepas Tribune Vv Brederodes See what your friends are saying about Tribune Vv Brederodes. By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they've recommended

Place: South, West and East of the Netherlands Country: Nederland Date: 20 and 21 April 201 Mijn hart ligt bij Brederodes maar dat weet half Vianen wel denk ik. Mijn zoons hebben daar allemaal... gevoetbald en kleinkinderen nog steeds,veel vrijwilligers werk gedaan en dat doe ik gedeeltelijk nog steeds VV Brederodes (Voetbalvereniging Brederodes) is een op 18 maart 1921 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Vianen, gemeente Vijfheerenlanden, provincie Utrecht, Nederland

* vv Vianen * Brederodes Zaterdag * UVV * Everstein * Geinoord A1 * Brederodes A1 - beste 3 teams poule A gaan naar de Finale . Aanwezig : 12.30 uur Poule B 13.00 uur - 17.00 uur * Brederodes Zondag * All Stars * Breukelen * Delta Sport * IJFC * Team Vo Become a manager and get your own football team in the national league of The Netherlands on the game Rocking Soccer The Yonex Stringing Team is one of the most knowledgeable and skilled stringing teams in the business. Use this page to find a Yonex stringer near you Daarnaast had ik al aardig wat ervaring opgedaan bij VV Brederodes onder leiding van Norbert van Daalen. Seizoen 2015-2016 ben ik dan ook gestart als verzorgster van FC Breukelen en begonnen aan de opleiding sportmassage. Jill Warmenhoven in actie voor v.v. Brederodes. Foto v.v. Brederodes. Hoe is het als vrouwelijke verzorgster tussen de.

vv Brederodes training reigertjes voetbal mini pupillen - YouTub

The Tuvalu national team undertook a 2 month tour of the Netherlands, playing Dutch lower league clubs. 7- 9-2013 Vianen VV Brederodes* 5-0 Tuvalu 11- 9-2013. Brederodes vv Vianen logo vector. Download free Brederodes vv Vianen vector logo and icons in AI, EPS, CDR, SVG, PNG formats 20 sept 2014 Brederodes D2 - VV De Meern D3 com 0-2 Doelpunt Sem, assist Robin (0-1)Need new shirts, get it at http://ahshirts.co

Zaterdag gaan we het opnieuw proberen; we spelen thuis om 12u tegen VV. Betekent om 11u verzamelen. Je weet het ben je er niet geef dit dan uiterlijk woensdag door. Willen diegene die mocht de wedstrijd niet doorgaan wel willen trainen dit bij deze post laten weten.. Tot zaterdag Club Achterveld, sv Amsvorde APWC Argon Aurora Auzterlitz Baarn, sv Benschop vv Brederodes Brederodes Breukelen Fc Bunnik '73 CDW CJVV Cobu Boy's De Bilt fc De Meern vv De Meern vv de Vecht Delta Sports'95 Fc DESTO cov DEV DHSC Domstad/Majella vv DOSC DSO/Ultrajectum vv DVSA DVSU sv DWSM vv DWSV EDO Eemboys, vv Eemdijk, vv Elinkwijk usv.

vv Brederodes Flick

View Sander van Dam's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. vv Brederodes. August 2006 - August 2012 6 years 1 month Children. Instead of watching each training. Your browser does not support frames. vvbreskens.nl. Your browser does not support frames Voetbalvereniging Brederodes uit Vianen Adres en route Brederodes Brederodes Sportpark Blankensteijn Langeweg 4 4133 AX Viane FC Gera 03 eV (Germany) TSV 05 Ronsdorf eV (Germany) update 10-01-2016 asv Dronten (Netherlands) vv Hapert (Netherlands) RKSV NEO (Netherlands) Sv SSS Udenhout (Netherlands) update 03-01-2016 Persak Kebumen (Indonesia) Persekabpas Pasuruan (Indonesia) Persekap Pasuruan (Indonesia) Persepam Madura Utama (Indonesia) Perseta Tulungagung (Indonesia. As the 2017 tour comes to end, a fantastic and enjoyable tournament has been had by all. We thank our freinds VV Brederodes and VV Lekvogels Lexmond for..

Video: Brederodes.nl: v.v. Brederodes - De site van v.v. Brederodes ..

Vv Brederodes - Utrecht - Local Business Faceboo

Utrecht: zondagvoetbal vvua vvu Ardahanspor Utrecht, zaterdagvoetbal fcDeBilt Footballclub fc DeBilt fc De Bilt, zaterdagelftal vvBrederodes vv Brederodes Vianen, fcDeltaSports95 fc DeltaSports95 fc Delta Sports 95 Houten, zaterdagkampioen vvDeMeern vv DeMeern vv De Meern, PVCVoetbal PVC Pede Volucri Cogimus Utrecht, afcQuick1890 afc Quick1980. SV Odijk C2 - Lopik C1 4-3 vv Hoograven C1 - De Meern C3 2-2 SCH'44 C1 - Hercules C4 5-1 Brederodes C1 - DVSU C1 3-1 JSV Nieuwegein C2 - Zwaluwen Utrecht 11 C2 16-0 Sporting 70 C2 - DHSC C1 3-11 pl. team gesp pt saldo 1 SV Odijk C2 - vv Hoograven C1 4-3 DHSC C1 - SCH'44 C1 4-1 Hercules C4 - JSV Nieuwegein C2 1-6 De Meern C3 - Brederodes C1 0-2 pl. team gesp pt saldo 1. Brederodes C1 4 12 +10 2 Vanmiddag speelt het 1e uit tegen Brederodes, aanvang 15.00 uur. Bus vertrekt om 13.15 uur, er is nog plek. vv Drechtstreek wenst iedereen hele fijne feestdagen. Brederodes (zat) bedwingt combiteam Een gecombineerd team van Brederodes (zon), vv Vianen en Everstein legde het af tegen Brederodes (zat), de club van topschutter Mark Daalderop

v.v. Brederodes - Sportpark Blankensteijn - Foursquar

 • VV Brederodes. heden. Vaardigheden en onderschrijvingen. Word lid van LinkedIn om de vaardigheden, onderschrijvingen en het volledige profiel van Niek Werkhoven te.
 • usvf mp3, Download or listen usvf song for free, usvf.mp3, usvf Free MP3 Download. Download, Listen and View free vv Brederodes - USVF 5 - 5 MP3, Video and Lyrics
 • Vv logo vectors. We have 234 free Vv vector logos, logo templates and icons. Vv Logo Vector. Results 150 Brederodes vv Vianen Logo. Format: EPS
 • WK Adoptiekids 2017 Ook de achtste editie van het WK Adoptiekids, dit keer gehouden op de velden van VV Brederodes in Vianen, was weer een groot succes. Natuurlijk vanwege het enorme enthousiasme.
 • Beide ploegen zochten naar mogelijkheden maar ondanks de flinke inzet van beide ploeg ontbrak het aan vuurwerk. Drechtstreek had in die fase een licht veldoverwicht en doelman Joris Moesman werd zelden echt belaagd. De meeste wapenfeiten vonden plaats voor het doel van de jonge Brederodes doelman Bastian Spriel
 • VV Brederodes. الرياضة. voetbal. غير ذلك ‏‏‏‎Training Trips‎‏، و‏‏‎Voetbalvereniging Brederodes‎‏،.
 • Brederodes gaat zwaar door de ondergrens bij Tricht. 14 okt 2018. Bekijk samenvatting > vv Peursum zoekt trainer JO19-1. W.S.V. Well zoekt een nieuwe hoofdtrainer

Video: 16 feb 2019 Brederodes 2 - VV De Meern 2 com 1-6 Prachtige

Brederodes Zaterdag (@BreZat) Twitte

 • 44e Internationale Jeugdtoernooi bij vv. Brederodes in Vianen. Het toernooi neemt dit jaar plaats op 8,9 en 10 juni 2019. Dit jaar zullen de jongens O-19, O-17,O-15 en O-13, weer strijden voor de trofeeën! Ook zullen de meisjes O-15 weer een 2-daags toernooi spelen op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2019
 • Het is weer een sterk deelnemersveld met deelnemende teams van onder andere PVCV , VV de Meern , UVV , VVIJ , Elinkwijk , Roda 46 , Zwaluwen Utrecht en nog veel meer andere verenigingen. Het toernooi zal op 3 kunstgrasvelden worden gespeeld op het sportpark van VV Brederodes in Vianen
 • Voetbal de mooiste sport van Nederland. En vooral ook een sport van ons allen zo ook bij vv Brederodes. Zaalvoetbal. Brederodes zaalvoetbal. Zaalvoetbal is de.
 • Lees meer over : vv Brederodes, Sander Kloos, Taki Anastassiadis. Deel dit artikel . 6 Reacties op Facebook. Wellicht vind je dit ook interessant
 • Brederodes C1 - Hoograven vv C1 14.30 VSC 4 - Hoograven vv 3 11.00. Hoograven vv E2 thuis Utrecht hoograven vv D2 thuis Utrecht.
 • Brederodes Zaterdag. 307 vind-ik-leuks. Voetbalvereniging. De velden liggen er helaas nog steeds uit, dus vandaag een alternatief trainingsprogramma

www.brederodes.n

 • Het toernooi voor de regio Utrecht zal worden gehouden bij VV Brederodes op zondag 30 september. Zondag 30 september is het toernooi bedoeld voor alle onder 8 , onder 9 , onder 10 en onder 11 teams die op Hoofdklasse / 1e klasse Hoog KNVB niveau spelen
 • Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd. Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd
 • Hans Jonker (54) is namens vv Papendrecht de eerste preses die zich meldt aan de bar van Tijdloos, de onlangs door Fox-televisie uitgeroepen gezelligste voetbalkroeg van Nederland, voor een eerste kennismaking met zijn pas benoemde collega Steven Wierckx van Drechtstreek
 • Lees meer Wedstrijdverslag MO13 tegen OJC GDC 1 en Brederodes delen de punten GDC ook onderuit tegen Tricht Geen drugs en matig met alcohol Prof-avontuur bij RKC in meivakantie Nieuwe wedstrijdvormen KNVB seizoen 2017-2018 Komend seizoen mobiel digitaal wedstrijdformulier en spelerspas Kansloze nederlaag GDC bij Nivo Sparta Ontluisterende.

Komen: Patrick de Koninck (Barendrecht), Benjamin de Gans (Brederodes), Frans van den Steenhoven, (Roda Boys/Bommelerwaard), Arjan van Vuuren, Maarten de Bruijne, Bastiaan van Houwelingen (allen Altena), Michiel Marinissen, Max Pellikaan (beiden Almkerk), Arjo Nederveen (Woudrichem) VV Altena · VV Brederodes · Vv Drechtstreek · EBOH · VV Heukelum · Nivo Sparta · NOAD '32 · VV Papendrecht · ZVV Pelikaan · Roda Boys · VV Tricht · Wilhelmina '26 · VV Woudrichem · VV Zwaluw Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website vv Brakel. Amateur Sports Team. V.V. De Zwerver. Voorafgaand aan de training heeft het bestuur van Brederodes trainer Charly Olf woensdagavond op non-actief. Fernando Brederodes Collection: AA. VV., 1996. Collezionare minerali. Discovery of 1300 gram etched aquamarine specimen near Elizabeth R. mine, Chief Mountain.

Flickr: vv Brederodes

 • Fernando Brederodes Collection AA. VV. (1993). Il magico mondo di Minerali & Gemme. istituto Geografico De Agostini, Novara. (1968). Mordenite from the.
 • The Diario de Pernambuco is acknowledged as the oldest newspaper in circulation in Latin America (see : Larousse cultural ; p. 263). The issues from 1825-1923 offer insights into early Brazilian commerce, social affairs, politics, family life, slavery, and such
 • Heukelum en Brederodes in evenwicht. zondag 25 november 2018 , bron Harrie Bel Zonder de geblesseerden Floris Kool, Wilfried Prigge en Stijn Schuller trad Heukelum zaterdag thuis op 'De Vriezenwijk' aan tegen Brederodes uit Vianen
 • Het toernooi wordt georganiseerd voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8. En vindt plaats op het veld van vv Brederodes op sportpark Blankensteijn van maandag 1 april t/m donderdag 4 april 2019
 • Op 7 februari is de stuurgroep Sportpark Parkhout-Zandveld - waarin vertegenwoordigers zitten van de voetbalverenigingen Geinoord en Vreeswijk en de gemeente - bijeengekomen om te bespreken hoe verder te gaan met de ontwikkeling van het Sportpark
 • The Diario de Pernambuco is acknowledged as the oldest newspaper in circulation in Latin America (see : Larousse cultural ; p. 263). Francisco Brederodes de.
 • Davy Guijt está en Facebook. Únete a Facebook para conectar con Davy Guijt y otras personas que tal vez conozcas. Facebook da a la gente el poder de..

VV Altena 2. Brederodes 3. VV Drechtstreek 4. EBOH 5. VV Heukelum 6. Nivo Sparta 7. NOAD '32 8. VV Papendrecht 9. VV Pelikaan 10. VV Roda Boys/Bommelerwaard 11. VV Trich Hieronder staan alle standaard amateur kampioenen van alle zes districten seizoen 2015/16. Noor Met pinksteren 2019 (8, 9 en 10 juni) wordt weer het Internationale jeugdtoernooi (IJT) georganiseerd bij vv Brederodes uit Vianen. Dit evenement is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio ‏‏‏‎Dries Mertens‎‏، و‏‏‎Brittany Murphy Is Another Fit Girl That I Will Never Have Sex With... ='(‎‏، و‏‎SV Vrone‎‏‏‏، و‏‏‏‎101Barz (officieel)‎‏، و‏‎Alkmaarsche Boys‎‏‏، و‏‏‎Tobias Sana‎‏، و‏‎Voetbalvereniging Brederodes‎‏‏‏‏، و‏‏‏‏‎Stüdyo. Rank Team Rank Name Credit WUs; 19770: 1: GCM-J: 9701723: 3725: 41090: 2: CureAS: 2612181: 5220: 43028: 3: MuscleHead007: 2396084: 481: 43440: 4: Maxavic888: 2351800.

Host: vv Brederodes Vianen; From 2019-06-08 to 2019-06-10; Address: Langeweg 4, 4133AX Vianen -- Met pinksteren 2019 (8, 9 en 10 juni) wordt weer het Internationale jeugdtoernooi (IJT) georganiseerd bij vv Brederodes uit Vianen. Dit evenement is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Brederodes 1 Competitie. 2e klasse F. Datum. 15 december 2018 14:15. Accommodatie. Sportpark Het Bolwerk Middelvaart 1C 4285 WS Woudrichem tel. 0183-309058. Delen Website van de voetbalvereniging van SV Kampong, de grootste omni-sportvereniging van Nederland Brederodes 6 - VV Maarssen 4. De eerste wedstrijd na de winterstop tegen nummer laatst Brederodes. De [...] teams Maarssen 4 VE zaterdag speeldag man 101056@-1. In de tweede helft kwam er wat meer fanatisme in he spel. Kort na rust moest Joris Moesman reddend optreden om een goede kans van Brederodes onschadelijk te maken. En in de 53ste minuut viel dan het doelpunt van debutant David Kluver die goed positie had gekozen voor het doel en die een voorzet over rechts fraai in kon koppen: 0-1

VV Altena is een voetbalvereniging uit Nieuwendijk in Noord-Brabant die haar wedstrijden op zaterdag speelt. Het clubtenue bestaat uit een oranje shirt, witte broek en blauwe sokken. Het eerste elftal komt dit seizoen uit in de 2e klasse F Friendlies. Inc. Minor Cup and VV BARONIE TOERNOOI incl Dagenham&Redbridge 12/13 £4.00 VV BREDERODES TOERNOOI incl Hereford 2011 £3.00 2013(A5 size) £3.00. VV Maarssen A1 tegen FC Breukelen A2. Een wedstrijd die met gemak door VV Maarssen te winnen zou moeten zijn. De scheidsrechter een grote, fitte, frisse en opgeruimde man waar je op het eerste gezicht zo mee aan de bar zou gaan zitten om een biertje te drinken

SV Spakenburg - Hom

Brederodes VV Brederodes is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Vianen in Utrecht, opgericht op 18 maart 1921. Het sportpark van VV Brederodes is het Blankensteyn Sportpark After a general simrey of the town, which is truly Dutch in its combination of sluices and canals, and a visit to the Great Church, the timber-ponds where the raft-wood is collected, the windmills where it is sawn into planks, and the ship-builders' yards, there is nothing to detain a traveller here Brederodes 1 FCV 1 vrijdag 15 december 2017 1 - 3 Fulltime Futsal Club Veenendaal feliciteert VV De Dreef met het behaalde kampioenschap. Tot volgend jaar?. Welkom op de website van RKZVC. RKZVC is een ambitieuze voetbalvereniging met 340 leden. RKZVC heeft zes seniorenteams, twee 45+ teams en twaalf jeugdteams Brederodes antwoord laat niet lang op zich wachten en in de 12e minuut krijgt spits Mike de Groot een niet te missen kans, maar heeft GDC de charme van het spelen op natuurgras als de bal nog een polletje raakt waardoor de Groot de bal verkeerd raakt en de halve inzet net naast gaat

Tribune Vv Brederodes - foursquare

Lees meer VV Voorwaarts - Het Laatste Nieuws Kantine en complex paasweekend gesloten. 11 april om 22:45u Onze kantine en complex blijft komende zaterdag, zondag en maandag tijdens het paasweekend gesloten SV Geinoord - Sportpark Parkhout, Parkhout 1 in Nieuwegein - T 030-6065393 - M info@svgeinoord.nl - opgericht 14 juli 195 Welkom bij v.v. Strijen. Op onze website vind je allerlei informatie over onze mooie club. Van actuele zaken over wedstrijden en trainingen tot activiteiten

Video: Easter open zuid - Easter Open Tournament

Voetbalvereniging Brederodes - 6,904 Photos - 71 Reviews

Welkom bij de zaterdag amateur Voetbal Vereniging Tricht opgericht op 31 mei 1944 Welkom bij Leerdam Sport.nl Leerdam Sport '55 is een vereniging welke in 1912 is opgericht onder de naam Sparta. I n 1955 is gekozen met als oprichtingsdatum 25-02-1912 voor de naam Leerdam Sport '55 Florette Belgium, AESCHBACH CHOCOLATIER, Happy 2 Ski, Amazing Fail, Travelta, Sportwereld, Danone Belgium, IKEA, One On One Bvba, Uncle Kris' Barbershop, CyclingTeamdakservice, VlinderVry - Anneke De Vry, Hoogstraten Vv, Inboedelservice R&V, Tom Hiddleston, AMERY, KlasseKeepers, R&V exclusief, HOTTUBSelect Odiliapeel - Twello, Orry Van de. FCV 1 Brederodes 1 vrijdag 6 april 2018 11 - 5 Fulltime Resultaten. Futsal Club Veenendaal feliciteert VV De Dreef met het behaalde kampioenschap. Tot volgend. Het combiteam, samengesteld uit spelers van SC Everstein, Brederodes (zondag) en vv Vianen, deed niet onder voor de sterker geachte gastheer. De eindstand van 1-1 was logisch. Voor het duel waren er lovende woorden voor Mike de Groot

VV Brederodes - Wikipedi

12-12 dik peters van ton verlaat vv scherpenzeel aan het einde van het seizoen 08-12 VOETBALPLAATJES RUILMIDDAG 06-12 NIEUWE FLEECE VESTEN &POLO'S VOOR DE ONDERHOUDSPLOEG Mijn hart ligt bij Brederodes, ik wil ze graag door deze moeilijke periode helpen. 10 februari VV De Meern is er in geslaagd de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen. In eigen. Jeugdleden van vv Ameide, vv Brederodes, sc Everstein en H.S.S.C.'61 die 10, 11, 12, 13 of 14 worden in het kalenderjaar van het Voetbalkam Academia.edu is a platform for academics to share research papers Full text of Bibliotheca Bentesiana, sive, Catalogus librorum quos collegit vir amplissimus Albertus Bentes, judicum Amstelodamensium, quondam praese

KiKa Kerstzaalvoetbaltoernooi Vianen 2012 Brederodes Zaterda

De 2de editie van Taptoe Vrijstad Vianen vindt plaats op het hoofdveld van vv Brederodes op Sportpark Blanckenstein. Landelijke top bands nemen deel. Onder andere de veel gevraagde DVS Junioren uit Katwijk Klaverjassen met de Lijnkijkers Wekelijkse klaverjascompetitie voor alle liefhebbers, maar als u gewoon een keertje mee w vv Born hofleverancier prinsen van de Bessemebenjers. 13 januari 14:45 Zaterdag 12 januari werd Youri Balasz uitgeroepen tot Prins Youri I. Youri is lid en fervent supporter van vv Born. En vandaag, zondag 13 januari, werd Levi van Hout gekroond tot Prins Levi I. Levi is jeugdspeler van onze vereniging Netherlands 2006/07 Third to Tenth Level (amateur football

League of The Netherlands season 42 - Rocking Socce

1 - BIBLIOTECA NACIONAL - Hemeroteca Digital Brasileir Nieuwsbrief Jeugd VV Baronie - januari/februari 2019 1 feb, 2019. Regioderby tussen titelkandidaten belooft veel spanning 31 jan, 2019 Wedstrijdverslag: SC Everstein - NEO`25 (4-1) 17 februari 11:15 Onder werkelijk perfecte omstandigheden (de zon scheen onophoudelijk op Sportpark Ries van Arnhem en met weinig wind geen redenen tot klagen), slaagden de mannen van Everstein er toch nog in om, de in grote getale opgekomen fans, op het verkeerde been te zetten VIANEN • Op het hoofdveld van vv Brederodes vond zaterdag Taptoe Vrijstad Vianen plaats. Het evenement beleefde haar tweede editie, verschillende topkorpsen waren te bewonderen. 6 dagen geleden VIANEN • Vier verenigingen hielden zaterdag open dag in zwembad... Regio Dierenambulance Vianen flink. Search the history of over 349 billion web pages on the Internet

Stringer Locations YONEX STRINGING TEAM YONE

Voorbeschouwing | VV Brederodes 1 - FC Breukelen 1. 15 sep 2018. Corne Bouwman. Vandaag staat een hele belangrijke wedstrijd voor FC Breukelen 1 op het programma. In. Welkom bij S.V. Meerkerk. Op onze website vind je allerlei informatie over onze mooie club. Van actuele zaken over wedstrijden en trainingen tot achtergrondinformatie Geschiedenis ZBC'97. ZBC'97 is de jongste voetbalvereniging binnen Zwijndrecht en ontstaan uit twee voetbalverenigingen die allebei op hetzelfde sportpark speelden: sc Bakestein, een zaterdagclub en vv Zwijndrecht, een zondagvereniging

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *