Hotel watertoren dordrecht

Hotels in Dordrecht Hotels up to 75% Off No

 1. Book Today`s Top Discounted Deals on Hotels in Dordrecht and Save up to 75% Now
 2. Hotel De Watertoren Deals on Agoda
 3. De Watertoren van Dubbeldam is een unieke locatie aan de rand van de stad die uitkijkt over de prachtige polders richting de Biesbosch. De landelijke omgeving en de nabijheid van het Nationale Park de Biesbosch bieden groen en rust, terwijl door de goede bereikbaarheid met het OV en de nabijheid van de N3, het historische centrum van Dordrecht.

Book Hotel de Watertoren, Dordrecht on TripAdvisor: See 14 traveler reviews, 9 candid photos, and great deals for Hotel de Watertoren, ranked #5 of 8 hotels in Dordrecht and rated 4 of 5 at TripAdvisor Het Hotel van Villa Augustus is gevestigd in de voormalige watertoren van Dordrecht. Er zijn 45 kamers: 20 in de Watertoren, 17 tuinkamers en 8 drijvende kamers.Bijna iedere kamer heeft een adembenemend uitzicht De Watertoren is set in a classic watertower on the edge of Dordrecht. It is a unique experience. It's a water tower so one room on each floor with a lovely designed en-suite bathroom Hotel De Watertoren - Dordrecht 51.79466, 4.7161. Kromme Zandweg 80, Dordrecht, Netherlands, 3319 LC montrer la carte. Vérifier les chambres et les tarifs

Book Hotel de Watertoren, Dordrecht on TripAdvisor: See 14 traveler reviews, 9 candid photos, and great deals for Hotel de Watertoren, ranked #6 of 8 hotels in Dordrecht and rated 4 of 5 at TripAdvisor Hotel De Watertoren - El Hotel De Watertoren de diseño con una terraza solárium y un campo de golf es un lugar bonito para hospedarse en Dordrecht durante las vacaciones. El centro de Dordrecht está a 30 minutos a pie de la propiedad Hotel De Watertoren - Dordrecht 51.79466, 4.7161. Kromme Zandweg 80, Dordrecht, Netherlands, 3319 LC visualizzare la mappa. Controlla le camere e le tariffe Een watertoren, omgebouwd naar een hotel, is een leuk concept. Het is wel een gehorig hotel, door de open ruimte klinkt alles hard, en stappen op de ijzeren trap maakt extra lawaai. Er is op het 7de verdiep een uitzichtsplateau

Hotel de Watertoren is gevestigd in een klassieke watertoren aan de rand van Dordrecht. Deze accommodatie beschikt over een eigen restaurant met een groot terras. Alle moderne kamers bieden luxe bedden en uitzicht op de omgeving Hotel De Watertoren is located in Dordrecht and offers free Wi-Fi. It also provides a terrace, a sun deck and a lift. Equipped to ensure a comfortable stay, rooms at the inn offer tea and coffee making facilities, a mini bar and a flat-screen TV De Watertoren - Hotel & Restaurant, Dordrecht. 297 likes · 98 talking about this · 309 were here. Spend the night in a century old Watertower at the edge.. Book Hotel de Watertoren, Dordrecht on TripAdvisor: See 14 traveller reviews, 9 candid photos, and great deals for Hotel de Watertoren, ranked #6 of 8 hotels in Dordrecht and rated 4 of 5 at TripAdvisor

Hotel De Watertoren Dordrecht

 1. Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Watertoren in Dordrecht, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed
 2. Nearby landmarks such as Stadhuis Van Dordrecht (4.2 km) and Grote Kerk (4.4 km) make Hotel de Watertoren a great place to stay when visiting Dordrecht. Guest rooms include a desk, a telephone, and a refrigerator
 3. Hotel restaurant Villa Augustus in de monumentale Watertoren aan het Wantij te Dordrecht Villa Augustus - Hotel & restaurant in een moestuin - Dordrecht Qui primavera sempre ed ogni frutto
 4. O Hotel De Watertoren oferece alojamento económico no distrito movimentado área de Dordrecht. Serviço de limpeza, serviço de jornal e serviço de engraxar sapatos, bem como quarto à prova de alergias, depósito de bagagem e elevador estão à mão
 5. Hotel-restaurant In 1882 werd aan de Noordendijk de eerste watertoren van de stad Dordrecht (provincie Zuid-Holland) gebouwd

Video: Hotel de Watertoren

Hotel de Watertoren - TripAdviso

 • De Watertoren is set in a classic watertower on the edge of Dordrecht. It has an on-site restaurant with large terrace and offers modern rooms with luxury beds and views of the surrounding area
 • -- Hotel de Watertoren is gevestigd in een klassieke watertoren aan de rand van Dordrecht. Het heeft een eigen restaurant met een groot terras en moderne kamers met luxueuze bedden en uitzicht op.
 • st bijzonder te noemen. In 2000 wilde de gemeente Dordrecht van haar oude watertoren af. Geïnteresseerden konden het gebouw voor 1 euro overnemen wanneer ze de uitgeschreven prijsvraag wonnen
 • Restaurants near Hotel de Watertoren, Dordrecht on TripAdvisor: Find traveller reviews and candid photos of dining near Hotel de Watertoren in Dordrecht, South Holland Province
 • Hotel - Villa Augustus - Dordrecht

Hotel de Watertoren, Dordrecht, Netherlands - Booking

 1. Hotel De Watertoren - Dordrecht
 2. HOTEL DE WATERTOREN - Prices & Reviews (Dordrecht, The
 3. Hotel de Watertoren, Dordrecht - tripadvisor
 4. Hotel de Watertoren (Nederland Dordrecht) - Booking
 5. Hotel de Watertoren Deals $112 ($̶1̶1̶2̶)
 6. Things to Do Near Hotel de Watertoren, Dordrecht, The

De Watertoren - Hotel & Restaurant - Home Faceboo

 1. Hotel de Watertoren Reviews, Dordrecht - TripAdviso
 2. Hotel De Watertoren in Dordrecht Nederland Reviewcijfer: 8
 3. Villa Augustus Dordrecht - Hotel & restaurant in een moestui
 4. Hotel de Watertoren - tripadvisor

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *