Huawei honor 8 ei lataa

Huawei HB366481ECW Akku + Työkalusarja & 6 Kuukauden Taku

 1. Huomioithan, että takakannen teippi tulee kaupan päälle vain tiettyihin puhelinmalleihin tilattuna, sillä joihinkin puhelinmalleihin ei tarvita mahdollisesti kaupan päälle tulevaa takakannen teippiä. Yhteensopivuus: Huawei Honor 5C / Honor 7 Lite, Honor 8, P8 Lite (2017) / Honor 8 Lite, Honor 9 Lite, P9, P9 Lite, P10 Lite, P20 Lite, P Smart
 2. Honor 8 akun vaihto; Honor 8 akun vaihto. Huawei Honor 8 akku ei kestä? Viallisesta akusta johtuvia ongelmia: Valmiusaika on lyhentynyt huomattavasti; Katkoo virtoja; Laite ei käynnisty eikä lataa; Huomaa että akun kestoon voi vaikuttaa muutkin tekijät kuin akku. Tarkasta että ei ole paljon sovelluksia käytössä
 3. Huawei on perunut lupauksensa Android Oreon tuomisesta Honor 8:lle. Viime kuussa Honor-osaston toimitusjohtaja George Zao totesi haastattelussa, että Huawei suunnittelee Android Oreon tuomista Honor 8:lla ja Honor 8 Prolle lähiaikoina. Etenkin Honor 8 on maailmalla suosittu puhelin, jota Huawei on myynyt merkittäviä määriä
 4. Huawei Honor 8 latausportin vaihto voi olla ratkaisu latausongelmaasi. Korjaus omalla paikkakunnallasi nopeasti ja edullisesti. Puhelimen tiedot ei katoa korjauksessa Helsinki Espoo Vantaa Turku Rauma Tampere Kajaani Oulu Kalajoki Raahe Vaas
 5. Päivitäthän laitteesi Euroopan yhteysalueella lokaalin SIM-kortin avulla. Katso myös puhelimesi Päivittäjän asetuksista Lataa uusin täysi paketti mikäli HiCare ei tarjoa päivitystä. Jos laite ei ylläolevista ohjeista huolimatta löydä päivitystä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme
 6. Huawei Honor 8 -vinkit: ota kaikki irti uudesta Honor-lippulaivastasi Honor 9 Suomeen kesäkuun lopussa - hintaa puhelimella 499 euroa Huawei toi myyntiin Premium-mallin Honor 9 -puhelimestaan Testissä iPhone 7 - vedenkestävä, parempi kamera ja uusi kotipainike, ei kuulokeliitäntä

Honor lataa käytössä hitaasti. Puhelin ollut toukokuusta asti ja mielestäni ei ole näin hitaasti ladannut koskaan. Uusi laturinmötikkä ja -johto, sama lopputulos. EMUI 5.0 asennettuna ja en ole varma latausnopeuden muutoksista mahd. ohjelmistopäivitysten suhteen. Ampere-appilla 430 mA järjestään... AmpeeriMittari-appilla 980-1165 mA Huawei Honor 8 laturit on yksi tärkeimmistä hankinnoista, joten olet oikeassa paikassa. Verkkokaupassamme on mahtavan laaja valikoima, joten voimme tarjota sinulle hyvän ja laadukkaan Huawei laturin. Tarvitset sitten Huawei langattoman latauksen, pikalaturin, latausaseman tai autolaturin, meiltä löytyy ne kaikki Huawei Honor 7 latauspään vaihto korjaa seuraavat viat: - Huawei Honor 7 latauspää ei toimi (putsauksen jälkeenkään) - Huawei Honor 7 lataus pätkii tai ei lataa lainkaan - Huawei Honor 7 latauspää vaihdetaan aina keskuskorjaamollamme Oulussa Arvioitu huoltoaika tuodessa n.4 Mutta kuvakkeet ovat puhelimissa erilaiset ja Honor 8 sisältää Hyvä ruoka -tilan ja 3D panoraamatilan, jota P9 mallissa ei ole. Honor 8 versus Huawei P9: Hinta. Vaikka näiden kahden puhelimen ominaisuudet kasvavat samalla tavoin, on Honor 8 suhteessa halvempi kuin Huawei P9. Honor 8 hinta on noin $399, kun taas Huawei P9 myydään hintaan. Honor 8 kastunut. Honor 8 ei lataa. Honor 8 virtanappi on rikki. Honor 8 on Huawein Honor perheen uusin tulokas. Kyseessä on laadukas lippulaivapuhelin, joka on päivittynyt Honor 7-puhelimesta huomattavasti. Muotoilu on pyöristynyt ja puhelin on saanut ympärilleen laadukkaan lasisen rakenteen. Erikoisominaisuutena on tuplakamera, jonka.

Normaalikäytössä Huawei P9:n kanssa rinnatusten vertailtuna sovellusten avautuminen ja siirtymäanimaatiot ovat tismalleen yhtä nopeita. Testikokemustemme perusteella Honor 8 onkin yksi markkinoiden ripeimmin toimivista älypuhelimista, vaikka eri valmistajien huippumallien välillä erot ovatkin pääosin merkityksettömän pieniä Huawei Honor 8. 5.2 Full HD -näyttö. 4 GB keskusmuisti. 2x 12 megapikselin kamera. etulasissa säröjä. takalasissa säröjä jotka menevät kameroiden yli. toisen kameran edestä lasi poistettu ja pitäisi poistaa vielä toisenkin kameran edestä niin luultavasti kamerat toimisivat normaalisti

Huawei Honor 8 akun vaihto - digiman

 • Verkko-ongelmia Honor 8:n kanssa Äitini puoli vuotta vanha Honor 8 putoilee verkosta (ei kuuluvuutta tms. lukee kuulemma ruudussa). DNA operaattorina ja verkko kuuluu ipadilla samassa paikassa. Boottaus ei auta, mutta muuten vika korjaantuu itsekseen (tai ainakin edellisellä kerralla viikko sitten oli kuulemma korjaantunut)
 • Onko porukka käyny vaihtaa Honor 8 rikkoutunutta näyttöä? Ite kävin ja nyt akku kestää käytössä täyteen ladattuna n. 2h, heittää usein 20-40% kohdalla yhtäkkiä akku tyhjä, jolloin puhelin sammuu eikä saa enää päälle (koska akku tyhjä), eivätkä saaneet takalasia tiiviisti takasin paikoilleen
 • Huawei; Honor 8; Honor 8 akun vaihto; Honor 8 akun vaihto. Huawei Honor 8 akku ei kestä? Viallisesta akusta johtuvia ongelmia: Valmiusaika on lyhentynyt huomattavasti; Katkoo virtoja; Laite ei käynnisty eikä lataa; Huomaa että akun kestoon voi vaikuttaa muutkin tekijät kuin akku. Tarkasta että ei ole paljon sovelluksia käytössä
 • en voi jopa pahentaa näitä ongelmia. Suositus: Jos sinulla ei ole kokemusta Huawei -ajurien päivittämisestä itse, suosittelemme, että lataat Huawei Honor ajurityökalun. Tämä työkalu lataa ja päivittää oikeat Huawei Honor -ajuriversiot automaattisesti, ja suojaavat sinut vääriltä Honor.
 • netin jaka
 • Lataa maksuton Pivo-sovellus älypuhelimeesi App Storesta tai Google Playsta ja Huawei honor 8 -paketti. Nimi. Tori.fi ei vastaa palvelussa ilmenevistä.
 • Huawei on aloittanut Android 7.0 Nougat -päivityksen syöttämisen Honor 8- ja P9-älypuhelimilleen myös Suomessa. Päivitys tuo mukanaan uudistetun EMUI 5.0 -käyttöliittymän. Japanin Huawei vahvisti aloittaneensa päivitysten syöttämisen Honor 8:lle jo viime viikolla ja monet muut markkina-alueet ovat seuranneet perässä tällä viikolla

HONOR 8 tarjoaa sileän, saumattoman muotoilun ja tarkan tuntuman kahdella 12 megapikselin kameralla, 3D-sormenjälkitunnistuksella ja nopealla latauksella. Katso HONOR 8:n tuotetiedot ja osta verkosta HONOR Suomen viralliselta sivustolta Jos ei muuta näyttää toimivan, ja et voi selvittää, miten korjata Huawei puhelin, joka ei käynnisty, niin pitää asentaa firmware. Google on toimittanut asennettavissa firmware kuvatiedostoja oikeassa täällä. Voit valita laitteen ja lataa asennettavissa tiedosto. Myöhemmin sinun on asennettava manuaalisesti firmware laitteeseen 8. Huawei Puhelin Ei lataa Tämä on jälleen yksi niistä asioista, jotka voivat ilmaantua Huawei laitteella. Joitakin yleisiä syitä voitaisiin kuten jäljempänä: • Viallinen puhelin • väliaikainen ongelma puhelimen • Vaurioitunut akku • Viallinen latauksen tai kaapeli Google Play Kauppa ‑sovellus ei avaudu, ei lataudu tai kaatuu avaamisen jälkeen; lataukset ja sovelluspäivitykset jäävät jumiin. Vaihe 1: Wi-Fi- tai mobiilidatayhteyden vahvuuden tarkistaminen Varmista, että käytössäsi on vahva internetyhteys. Wi-Fi-verkkoon yhdistäminen on paras vaihtoehto Honor 8:ssa on USB Type-C-liitäntä, joka on kuitenkin vanhaa USB 2.0 -tyyppiä. Honor 8 ei ole vesitiivis eikä siinä ole langatonta latausta. Honor 8 sisältää kaksi SIM-korttipaikkaa. Vastaanotto. Huawei Honor 8 sai hyvän vastaanoton

Suomalaisten suosikkipuhelimen karu kohtalo: ei Android

 • Honor 8 Android smartphone. Announced Jul 2016. Features 5.2″ LTPS IPS LCD display, HiSilicon Kirin 950 chipset, Dual: 12 MP primary camera, 8 MP front camera, 3000 mAh battery, 64 GB storage, 4.
 • Terve, Ostin avovaimolle Honor 8 puhelimen ja kuulokkeiden kanssa tuntuu olevan kummallista ongelmaa. Olen kokeillut puhelinta useilla eri nappikuulokkeilla joita kotoa löytyy, mutta ongelma ei ole täysin ratkennut
 • Nyt sitten joutuu käyttämään salasanaa joka on välillä hyvin rasittavaa. Nyt on myös puhelin alkanut sammuilemaan itsekseen. Veljelläni on Honor 8 ja siinäkin heti ongelmia oli. Vaikka näytön kääntö oli päällä ei esim youtube kääntynytkään. Siskollani on Honor 7 ja siinä heti oli ongelmana lataus
 • Ota yhteyttä Huawei Palvelukeskukseen takuu- ja järjestelmäpäivitysasioissa. Huawein palvelunumero tarjoaa tukea tuote- ja palveluasioissa, vastauksia kysymyksiin ja ongelmanratkaisuvinkkejä
 • Kysy & Vastaa › Kategoria: Huawei ja Honor › Honor 8: ongelmia kuva-asioissa -2 Peukku ylös Peukku alas Nina asked 9 kuukautta ago Löytyisiköhän täältä apua seuraavaan ongelmaani: Minulla on alle pari vuotta vanha Honor 8 -puhelin. Noin pari viikkoa sitten huomasin, että puhelin ei enää tallenna ruutukaappauksia
 • Nyt asiaan on nähtävästi saatu selvyys, ja totuus on edelleen yhtä karu kuin viime viikollakin: Honor 8 ei tule saamaan Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmäversiota. Sen sijaan Huawei näyttäisi olevan tuomassa sille joitakin omia EMUI 8.0:n uudistuksia erillisenä päivityksenä
 • View and Download Huawei HONOR 8 quick start manual online. HONOR 8 Cell Phone pdf manual download. Huawei HONOR 8 Quick Start Manual et see ei ületa Huawei.

Telia Rahoitus. Telia Rahoitus -sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti.Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen This guide has been the hard work of our awesome students and is found to be exceptionally cool by the iFixit staff. Make sure you spend at least 5 minutes heating up the adhesive. Prying off the glass cover too early can result in cracking the panel. Using a heat gun or hairdryer, apply heat.

Huawei Honor 8 ei lataa - Latauspään vaihto iHelp

 1. Viottunut Huawei Honor 8 latausliitin? Puhelin ei enää lataa? Tässä uusi latausliitin ja siihen liittyvä piiri
 2. Eikö Huawei enää lataa ? Menikö latausportti rikki ? Annamme Huawei latausportin korjaukselle 2 vuoden takuun. Käytämme vain alkuperäisiä osia vastaavia varaosia, jotka olemme todenneet laadukkaiksi. Katso lähin liikkeesi kartalta, soita ja varmista varaosien saatavuus ja tuo puhelimesi huoltoon
 3. Etsitkö laitteen Honor 8 käyttöohjetta? Lataa PDF-käyttöohje tästä Voit lukea käyttöohjetta Adobe Reader-ohjelmalla (avautuu uuteen ikkunaan).; Jos käyttöohjetta ei ole (vielä) saatavilla, sinut ohjataan Huawei -tuotesivulle
 4. Huawei Honor 8 Autolaturit Nonda Zus autolaturi on kätevä ja älykäs autolaturi - se ei vain lataa 2 laitettasi samanaikaisesti ollessasi tien päällä, vaan.
 5. Minulla on Huawei G5510, voisiko kameran äänen saada pois samalla logiikalla. Avaa kamera, paina vasenta vlintanäppäintä, avutuu valikko, toisella rivillä on kameran asetukset, paina sitä ja sieltä sulkimen ääni, sieltä valitse Pois. Tämä tosin ei ole kosketusnäyttö niin että voi olla ihan eri systeemi siinä sinun mallissa

Huawei's Honor 8 is an Android 6.0 phone with extras good enough to make you notice, and a build that's comfortable to hold and use in one hand. The extras in question? Two cameras on the back and. Honor 8:n käyttämää Kirin 950 piiriä ei muista merkeistä löydy, joten kehittäjät ovat kokonaan Huawein armoilla. Huawei P9 ja Honor 8 voivat saada ihan kohtuullisesti toimivan CM rommin mutta kehittäminen on erittäin työlästä tässä tapauksessa Elektroniikkavalmistaja Huawei kertoo suomalaisella Facebook-sivustollaan, että se on viimein aloittanut Android 7.0 Nougat-päivityksen jakelun P9- ja Honor 8-puhelimilleen. Itse asiassa Honor 8:lle uusi käyttöjärjestelmä on ollut jo ainakin määrättyjen suomalaiskäyttäjien saatavilla, mutta nyt sen jakelu on käynnistynyt. Huawei Honor 7 älypuhelin, hopea is rated 4.1 out of 5 by 8. Rated 5 out enään ei toimi äänet, ei lataa, ei lähde aina päälle, sammuu vähän väliä.

Video: Software update - Huawei

Honor 9:ssä on paljon samaa kuin P10:ssä: molemmissa on Android 7.0 Nougat ja EMUI 5.1 -ohjelmisto, sormenjälkitunnistin edessä, takana 12+20 megapikselin väri- ja monokromikaksoiskamera, edessä 8 megapikselin etukamera, sisuksissa Huawein Kirin 960 -järjestelmäpiiri, microSD-muistikorttipaikka, kaksi nano-SIM-korttipaikkaa, samat yhteydet ja liitännät sekä saman kapasiteetin akku Pakettiin kuuluu Huawei Smart Fast Charger pikalaturi, sekä 1m mittainen USB-C datakaapeli. Pikalataus toimii Qualcomm Quick Charge 2.0 ja HiSilicon pikalataus-ominaisuudella varustetuissa puhelimissa, kuten Huawei P9, P9 Plus, Mate 9 ja Honor 8 puhelimessa. Mikäli puhelimessa ei ole pikalataus-ominaisuutta, laturi lataa normaalilla nopeudella Onko honor 8 ja P9 kamerassa jotain eroa? Veljen vaimo valittaa honor 8 huonosta laadusta ja mitä tuossa kuvia kattelinkin niin rakeista oli. Ei läheskään samaa tasoa mitä omalla P9llä. Onkohan vaan joku vika/asetus pielessä? Entä onko noissa kamerasovelluksissa muuta eroa kuin ulkonäkö ja saako P9 sovelluksen honoriin Lue Honor-älypuhelimesi, puettavan älylaitteesi ja lisävarusteidesi käyttöohjeet ja käyttövinkit, löydä ratkaisuja selaamalla usein kysyttyjä kysymyksiä ja käytä myynnin jälkeisiä palveluita Suomessa

Honor 8 on yhdistelmä raakaa voimaa ja hienostunutta tyylikkyyttä. Uusin teknologia, ohut runko, tyylikäs lasin ja metallin yhdistelmä sekä näyttävä viimeistely luovat käyttökokemuksen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Sormenjälkilukijalla ohjaat myös sovelluksia. Puhelimen takakannesta löydät 3D-sormenjälkilukijan Honor 8 suomenkielinen käyttöohje. Huawein Honor sarjan 2016 vuoden lippulaiva on täynnä ominaisuuksia ja toimintoja ja siitä löytyykin esimerkiksi tuplakamerat ja 3D-sormenjälkilukija. Kaikkien ominaisuuksien hyödyntämiseksi, kattava käyttöohje Honor 8:lle voi tulla tarpeeseen kokeneemmallekin Android-älypuhelimen käyttäjälle

Video: Elisa: näin lataat älypuhelimesi akun oikein - MobiiliBlog

Honor 8 Page 63 Matkapuhelinfoorumi - Suosituin

Tyylikäs suojakotelo Honor 8 -puhelimelle. Laadukkaasta PU-nahasta valmistettu Honor 8 -kotelo tuntuu mukavalta kädessä. Alkuperäistarvike, joten suojakuori istuu täydellisesti puhelimen kanssa. Kaikki kytkimet, portit ja sormenjälkitunnistin käytettävissä Ei varastossa Valitse maksutapa Huawei: Honor 8: Kertamaksut € Minun Telia -sovellus. Lataa. Lataa. Hallitse omia palveluitasi. Sanoista tekoihin Haluta ajaa seuraava portaat jotta taaksepäin ja palauttaa sinun Huawei: 1.Liität puhelimen tietokoneeseen USB-kaapelilla; 2.Tietokoneen tunnistama puhelimen, sitten voit asentaa puhelimen ulkoinen kovalevy. Jos sinun Huawei ei tunnisteta, Tarkista, onko tämä puhelinmalli kuljettaja, Jos ei, Lataa ja asenna sopiva ohjain En osaa sanoa. Tässä Honor 8:ssa on ollut näiden asetuksista löytyvien toimintojen kanssa vähän kummallisuuksia tai siis kun osalta tietty asetus on löytynyt ja toiselta ei. En juuri tällä hetkellä pääse Honor 8:iin käsiksi, joten en pysty tuota valoa tarkistamaan

Huawei Honor 8 laturi - Parhaat hinnat - Alhaiset toimituskulu

 • It allows users to connect their Huawei smartphones and tablets to PC and perform various tasks. In this post, we have shared the download link of Huawei HiSuite latest version for Windows & Mac. It works with each & every Huawei smartphone including the latest Huawei P20/Plus, Honor 9N, Honor 10, Honor 9 Lite, Nova 3, Honor Note 10, and more
 • aisuutta, laturi lataa normaalilla nopeudella. Useimmissa Huawei Honor puhelimissa on HiSilicon pikalataus ja Qualcomm pikalataus on esimerkiksi uusimmissa Samsung, Sony ja Lg puhelimissa. Tarkistathan mallikohtaisesti, että puhelimesi tukee pikalatausta
 • 4 ja 4,7 näytöillä varustettuihin puhelimiin tottuneelle. 5 näytöllä varustettuun Honor 6:seen, eroa ei kuitenkaan ole niin paljoa. Leveydessä eroa on vain 1mm Honor 6 eduksi, mutta kädessä Honor 8 tuntuu silti kapeammalta ja kaikin puolin paremmalta pyöristettyjen kulmien.
 • aivan normaalisti. Päivän käytin sitten bluetooth handsfreetä ja sen jälkeen kun otin sen pois käytöstä niin kukaan ei enään kuule
 • uuttia käyttämällä aitoa Huawei-laturia ja käynnistä sitten puhelin. Puhelimen käynnistä

Huawei Honor 7 ei lataa - Latauspään vaihto iHelp

iPhone ei lataa? iPhone 6 ja 6 Plus yleisimmät viat, ja mitä niille voi tehdä Honor 8. Honor 9. Huawei P7, P7 Lite. Huawei P8, P8 Lite. Huawei P9, P9 Lite. Tallenna puhelimen kuvat tietokoneelle ja pilveen - Pilvipalveluiden vertailu Android puhelimille 2016 Mikä on Android puhelimille paras pilvipalvelu valokuvien varmuuskopiointiin vuonna 2016? OneDrive, DropBox, Google Drive vai Box

Huawei P9 versus Honor 8: Kumpi kannattaa ostaa - AirMor

 • Huawei is a leading global provider of information and communications technology (ICT) infrastructure and smart devices. Huawei - Building a Fully Connected, Intelligent World This site uses cookies
 • Elisan verkkokaupasta Saunalahden edulliset puhe- ja nettiliittymät sekä kattava valikoima laitteita jopa 36 kk:n kuluttomalla ja korottomalla maksuajalla
 • Honor 7:ssä sim-korttipaikka sijaitsee takakannen alla. Honor 8 ja Honor 9:ssä sim-korttipaikka on puhelimen vasemmalla sivulla. Saat sim-korttitelakan auki painamalla puhelimen mukana tulleella työkalulla puhelimen vasemmassa laidassa olevaan reikään. Sekä Honor 7, 8 ja 9 toimivat pienimmällä nano-sim-kortilla
 • How to insert SIM and SD Card in HUAWEI Honor 8? How to use SIM Card in HUAWEI Honor 8? How to set up MicroSD Card? How to install MIcro SIM and Micro SD Card in HUAWEI Honor 8? This video.
 • Siis mulla ihan sama ongelma ensin vaikka olisi 250mt tilaa vapaan ja yrittää ladata 10mt sovellusta, niin sanoo että laitteessa liian vähän tallennustillaaja kun on poistanut sovelluksia, on virhe 491, sitten kun sammuttaa puhelimen, asentaa, mutta sen jälkeen sanoo että sovellusta ei asennettu, ja asentaa sovelluksen kuitenkin, jolloin sovellus vie tilaa, mutta sitä ei voi poistaa.

HONOR 8 KORJAUS Fonu

 • Honor 8 Liten muotoilu on varsin pyöristettyä ja se istuu miellyttävästi kouraan. Muotoilullisesti uutuudessa ei ole juurikaan samaa sukunäköä viimevuotisen Honor 7 Liten kanssa. Huawei mainostaa Honor 8 Liteä laadulla ja premium-luokan desiginilla, joka ei valitettavasti realisoidu otettaessa laitetteen käteen
 • LTEWatch Huawei on Windows-pohjainen työkalu Huawei HiLink-modeemeille ja pöytäreititimille. Työkalun avulla pystyt tekemään kaksi asiaa: Tarkkailemaan mobiiliverkon signaalivoimakkuutta desibelitarkkuudella Lukitsemaan laitteen vain tietylle verkon taajuusalueelle (band) Ensimmäinen tehtävä on aika yksiselitteinen, eli työkalu tekee mahdolliseksi signaaliarvojen tarkastelun.
 • Huawei Honor 8. Unlimited DVR storage space. Live TV from 60+ channels. No cable box required
 • Huawei Mate 8 Android smartphone. Announced Nov 2015. Features 6.0″ IPS-NEO LCD display, HiSilicon Kirin 950 chipset, 16 MP primary camera, 8 MP front camera, 4000 mAh battery, 64 GB storage, 4.

Otetta ei näytetä, koska artikkeli on suojattu. Suosittu Honor 8X sai Android 9.0 Pie -päivityksen Suomessa. Arvostelu: Tyylikäs Huawei P8 Lite ei. Honor 8 You have the power to push culture forward. That's why Honor created a phone for you — the new Honor 8. It's the smartphone that opens your eyes to a world of possibilities. The Honor 8 combines exclusive design and high-end craftsmanship Olemme uuden sukupolven operaattori. Tavoitteemme on palvella sinua tuomalla uutuuksia maailmalta ja olemalla läsnä siellä missä sinäkin. Tervetuloa meille Features Find firmware for your huawei phone Download firmware Install via proxy Small tweaker with useful tweaks Q&A in programm Supported versions of EMUI for installing via proxy Fully supported EMUI 4 and below EMUI 5 and EMUI 8 supported only if firmware was passed the availability check EMUI 8.1 not suppored Huawei Smart Charger -pikalaturi mahdollistaa normaalia nopeamman latauksen. Esimerkiksi Honor 7 lataus 0%:sta 50%:iin kestää vain 30 minuuttia. Laturilla voi pikaladata esimerkiksi P9, P9 Plus, Huawei Mate 8, Honor 7, Honor 7 Premium ja muita laitteita, joissa Qualcomm tai HiSilicon pikalatausominaisuus

Testissä Huawein uutuuspuhelin Honor 8: Vakuuttava

Honor 9 Android smartphone. Announced Jun 2017. Features 5.15″ LTPS IPS LCD display, HiSilicon Kirin 960 chipset, Dual: 12 MP (f/2.2, 27mm) + 20 MP primary camera, 8 MP front camera, 3200 mAh. Honor 8 Dual-SIM älypuhelin 32 GB (musta) - Honor 8 älypuhelimessa yhdistyvät näyttävä ulkomuoto ja kehittyneet ominaisuudet. 5,2"e; näytöllä varustettu älypuhelin kätkee sisälleen tehokkaan prosessorin ja ammattitasoisen kameran Näytön suojalasi Huawei Honor 8 lite malliin - panssarilasi Käytössä hyvin huomaamaton suojalasi näytöllesi. Suojaa näyttöä tehokkaasti naarmuilta sekä iskuilta. Suoja on mukavan tuntuinen ja tarjoaa tietysti myös paremman suojan arvokkaalle puhelimellesi HUAWEI HONOR 8 NÄYTTÖ - ASENNUSSARJA Valmis, helposti asennettavaksi koottu näyttömoduuli (Näyttö, kosketuslasi, kosketuskalvo ja valmiiksi muotoon leikattu näytön sekä takakannen teippi) Työkalusarja näytön vaihtoa varten. HUAWEI HONOR 8 NÄYTTÖ - ASENNUSOHJE. Kaikki näyttömme on testattu emolevyillä

The premium, slick body of the Honor 8 is made with heavy 2.5D glass on front screen and back surface, finished aluminum alloy, and ultra-narrow bezel design for a much stronger body and a smooth, seamless feeling. 15-layer craftsmanship and light-catching glass finish makes the Honor 8 stand out from the crowd Huawei Wear is an app that helps you manage your Huawei wearable devices, providing you with a complete, consistent, and convenient user experience. It can currently pair with HUAWEI WATCH, HUAWEI FIT, and HUAWEI Talkband wristbands. More wearable devices will be supported soon (smartphone running Android 4.4 or later required). Please stay tuned Huawei Honor 6X Mobile Phone User Guide (BLN L21,01,FI,Normal) Jos kuvaketta ei. näytetä, tyhjä. Jos näin on, lataa akku yhdistämällä puhelin laturiin Saimme toimituksen testiin, jutun kirjoitushetkellä kauppojen hyllylle saapuneen, Huawei Honor 9 -älypuhelimen. Allekirjoittaneen odotusarvo oli todella korkealla, sillä aiemmin testissä olleet Huawei P9, P10, Honor 7 ja Honor 8, onnistuivat täyttämään lähes kaikki odotukset, ja ehkä jopa hieman ylittämäänkin ne

Huawei Honor 8, Puhelimet, Puhe - tori

Huawei reserves the right to change or modify any information or specifications contained in this manual without prior notice and without any liability. Page 18. Huawei shall not compensate or be liable for services provided by third-party service providers, or the interruption or termination of third-party contents or services Ostin Huawei Honor 7 Lite puhelimen. Edellisessä oli helppo jakaa internetyhteys joten tabletilla pääsi nettiin kun puhelin oli tukiasemana, Eli internetyhteys pitäisi jakaa tabletille. En vain löytänyt asetuksista nettiyhteyden jakamista. Aiemmassa luurissa jaoin netin bluetoothin kautta kun usb jakoa ei luuri tukenut olen kokeillut huawei 7 honor lite puhelimella siirtää usb kautta, mutta win10 ei toimi yhteen androidin kanssaa, ei myöskään wifi pelitä, eli en millään saa kuvia koneelle. onko mitään android sovellusta , tai siirto ohjelmaa jolla kuvat voisi siirtä Asiakaspalvelu 044 144 044 Ark. 8-18, la 9-16.30. Muina aikoina vain PUK-kyselyt, vikailmoitukset ja varkaus- tai katoamistilanteet. Muina aikoina vain PUK-kyselyt, vikailmoitukset ja varkaus- tai katoamistilanteet Pelaa mobiilisti veikkauksen sovelluksella. Käytämme palvelussamme evästeitä toiminnan ja turvallisuuden varmistamiseen, markkinoinnin toteuttamiseen ja palvelun kehittämiseen

Honor 8 Page 62 Matkapuhelinfoorumi - Suosituin

 1. files.customersaas.co
 2. 1. Kytke puhelimen Huawei PC mikro USB-kaapelin avulla. 2. Kaksoisnapsauta työpöydän tietokone-kuvaketta. Huomautus: Jos tietokone-kuvaketta ei ole työpöydällä näytön, voit napsauta Käynnistä-painiketta vasemmassa alakulmassa ja valitse oikea kohta näytetään Käynnistä-valikon tietokone-vaihtoehto. 3
 3. Puhelimet, älypuhelimet ja kännykät. Parhaat puhelimet löydät meiltä, Gigantista! Giganttisen laajasta puhelinvalikoimastamme jokainen löytää itselleen parhaiten sopivan mallin, oli kyseessä sitten uutuuspuhelin, viimeisen mallin älypuhelin tai helppokäyttöinen peruspuhelin
 4. iPhonen korjaus 2.v takuulla puhelinhuollossa mm. kaupungeissa Helsinki, Espoo, Turku, Tampere, Joensuu, Lahti ja Oulu. Korjaamme iPhonesi alle tunnissa
 5. Hetkellinen värähdys, sitten tulee ruutuun ensin Honor, sitten sellainen Honor-animaatio, hetken päästä ruudulla pieni väläys ja tässä vaiheessa pitäisi oikea kuvaruutu varmaan ilmestyä, mutta näin ei tapahdu, vaan kun Honor-teksti on jonkin aikaa ruudulla, puhelimen yläosa tulee käyttöön kelloinaikoineen ja yläosan.
 6. How does Huawei P9 compare with Huawei Honor 8 Lite? Huawei P9 phone has a unibody metal covering with flat sides and a bezel-free display. It comes in a variety of colors including rose gold, grey, gold, and silver. The Honor 8 features an all-glass fascia, which has 15 layers to refract light and change color
 7. Huomenta, Huawei Honor 8 puhelimen unohtuneen koodin saa purettua kun sammuttaa puhelimen ja sitten painaa yhtäaikaa virta ja volume alaspäin näppäintä. Kun puhelin käynnistyy seuraavaan valikkoon valitaan sieltä wipe data. Googletili lukitusta tällä konstilla ei pysty ohittamaan

OnePlus 5 ja Huawei Honor 9 ovat tukevan ja viimeistellyn tuntuisia, vaikka designista ei omaperäisyyspisteitä heru. OnePlussan mattamusta takakansi kerää rasvaisia sormenjälkiä lasipintaista Honoria vähemmän. Toisin kuin kalleimmat puhelimet, OnePlus 5 ja Honor 9 eivät kestä vettä, mikä on ymmärrettävä kompromissi hinnan huomioiden Huawei is a leading global information and communications technology (ICT) solutions provider, we have established end-to-end advantages in telecom networks, devices and cloud computing

Huawei Honor 8 näytön vaihto: Miksi valita puhelinrikki.fi? Ei turhaa postittamista vaan asioit suoraan asiantuntijan kanssa Huom. Jos lukitset reitittimen käyttämään vain 4G-verkkoa, ei modeemi enää käytä muita saatavilla olevia verkkoja automaattisesti. Tämä voi aiheuttaa yhteysongelmia, jos siirryt alueelle, jolla 4G-verkkoa ei ole saatavilla. Laitteen sijoittaminen. Betoni- ja puuseinien kaltaiset esteet vaikuttavat verkkosignaaliin Huawei Honor 8 Dual SIM Black 32 Gt Tuotenumero tuotteelle: 1016794. HUAWEI HONOR 8 DUAL SIM BLACK Näytön koko 5,2 tuumaa Sisäinen muisti 32 Gt Tyylikäs design käsityötä Honor 8 -älypuhelimesta voi aistia laadukkaan käsityön. Runko timanttihiottua 2.5D-lasia ja kuori alumiinia

Kokemukset Honor 8 - Kännykät - Suomi24 Keskustelu

HUAWEI HONOR 8 BLACK 32GB (esim. tietokoneisiin ei välttämättä sisälly näyttöä, vaikka kuvassa sellainen olisikin). Lataa, ole hyvä ja odota.. Honor 8 Lite ei ole mielestäni Huawein paras suoritus älypuhelinmarkkinoilla. Alkuperäinen Honor 8 antoi ymmärtää, että Huawei olisi toteuttanut Honor 8 Liten kunnolla, mutta valitettavasti puhelin ei pystynyt lunastamaan sille asetettuja ennakko-odotuksia. Honor 8 Liten ongelmat löytyvät erityisesti ohjelmistosta sekä laatutuntumasta Honor 8 on yhdistelmä raakaa voimaa ja tyylikkyyttä - tutulla Honor-asenteella! Uusin teknologia, ohut runko ja näyttävä viimeistely luovat käyttökokemuksen, joka ei jätä ketään kylmäksi Huawei / Honor Huawei Honor 7 Lite Huawei Honor 8 Huawei P8 Lite Huawei Honor 7 Huawei Honor 9 iPhone iPhone 7 / 7S / iPhone 8 iPhone 6 / 6S iPhone 6 / 6S Plus iPhone SE / 5 / 5S iPhone 7 Plus / iPhone 8 Plus iPhone X Oneplus 5T 3T Samsung Samsung Galaxy J5 Samsung S8 Kuoret tarjouksess Huawei Honor Pro (U8950-1) Lataa yhdestä yllä olevasta linkistä APK-tiedosto ja aseta tiedosto puhelimeesi. Jos saat viestin Tällä hetkellä ei voi.

Ostoskorissasi ei ole enää tuotteita. Huawei Honor 8 Lite 4000000006329 upc 400000006987. 360° suojakuoret tarjoavat suojaa joka suunnasta Honor 8 Lite. Huawei Honor 8 on täynnä tyyliä ja tehoa Nyt Suomessakin julkaistu Huawei Honor 8 tyylikkäästi muotoiltu tehopakkaus, jonka käyttökokemus on todella miellyttävä. Kiinnostavinta tuoreessa lippulaivassa on sen tehokkuus sekä uuden teknologian hyödyntäminen kamerassa ja eletoiminnoissa Jännittävä myyttejä ja salaperäinen legendoja kauniita kukkia heijastuu filosofian ihmisiä. Hämmästyttävä luonto. Ikimuistoisista ajoista lähtien, ihmiset suotu väri erityinen semanttista arvoa, joka heijastuu eri uskonnollisten ja mystinen opetukset, myyttejä, satuja, legendoista

Etukamerana Honor 8:ssa toimii valovoimainen 8 MP kamera, jonka avulla selfiestä saa aina laadukkaita myös hämäremmässä valossa. Raakaa voimaa ja pitkää akkukestoa. Honor 8:n sisällä sykkii järeä 8-ydinprosessori, joka ei kumartele vaativienkaan tehtävien edessä Huawei Honor 7 (tai Honor 7 Premium) akku on vaihdettavissa itse, huomaathan kuitenkin, että akun vaihto ei auta, jos puhelimellasi on latausvaikeuksia. Lue alla ongelman paikannuksesta. Kaikki tarvikeakkumme ovat uusia ja alkuperäistä laatua vastaavia, tyytyväisyystakuulla Noin vuoden vanha honor 8 kaupan. Ostettu Prismasta. Uudenveroinen lukuunottamatta pientä halkeamaa vasemmassa alalaidassa näytön lasia. Ei haittaa käyttöä. Mukaan tulee kaikki alkuperäiset osat ja pakett EMUI 8.0 estää tahattomien kosketuksen rekisteröimistä täysin uudella algoritmilla. Tämä auttaa välttämään tahattomien kontaktien rekisteröitymisen kätesi ja laitteesi välillä käyttäessäsi laitetta yhdellä kädellä. EMUI 8.0n uusi ja älykäs kosketusalgoritmi on vähentänyt tällaisten virhekosketusten määrää 60 % HiSuite, free download. Huawei suite software for Windows: Allows users to connect their Huawei phone to Windows. Review of HiSuite with a rating, Screenshots along with a virus test and a download link

Huawei Honor -ajurien lataus - Päivitys Huawei ohjelmistoo

 1. Uuden aikakauden Huawei Honor 8 lite onkin vain hintaluokaltaan edullisempi isoveljeään verrattuna, kaikki herkut sisältävä luuri on premium luokan designilla, kestävällä akulla ja kuvaakin tulee 12 ja 8 megapikselin voimalla. Honor 8 lite:n etupuolen näyttö on ltps 5,2 tuumainen
 2. Voisitko hieman selittää, miksi Android ei missään vaiheessa tarvitse virustorjuntaa. Olen kuullut, että Androidilla niitä viruksia riittää, eikä päivityksiä juurikaan tule. Minulla on vielä Windows-puhelin, mutta alkaa olla vanha ja uusi ei voi olla Windows-puhelin. Vaihtoehdot ovat vähissä, siksi kyselen
 3. aisuudet. Huawei Honor 8 Litessä on Android 7.0 Huawein omalla Emotion UI 5.0 -käyttöliittymällä. Puhelimessa on paikka kahdelle nano-SIM-kortille, mutta jos kaksi SIM-korttia on käytössä, toinen niistä varaa vievät SD-muistikortin (maksimi 128 Gt) paikan
 4. to lataa akun puolessa tunnissa 37% tasolle, jolla pärjää siis jopa yhden päivän. Huawei Mate 8:n strategiset mitat ovat noin 157 x 80 x 8 mm ja painoa 185 grammaa
 5. ulla on hyviä kokemuksia honor puhelimista (Honor 8 myös itsellä). Huawei honor 8 puhelimessa on myös hyvä kaksoiskamera, (jos siis tarvitset puhelimelta hyvää kameraa) hieno desing ja hyvät värivaihtoehdot jos sillä on yhtään väliä
 6. Lataa WhatsApp. Mac- ja Windows-tietokoneet. WhatsAppin täytyy olla asennettuna puhelimeesi. Napsauttamalla Lataa-painiketta hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännön. T
 7. uuttia. Tämä verkkolaturi tukee Quick Charge 3.0- ja HiSilicon -pikalatausta, joita Huawei-yhteensopivat puhelimet käyttävät. Mikäli puhelin ei tue Quick Charge 3.0- tai HiSilicon -pikalatausta, lataa laturi normaalilla nopeudella

Ratkaistu: Netin jakaminen Honor 8:lla ei toimi - Telia Yhteis

Päivitykset eivät ole lähteneet tulemaan ainakaan toistaiseksi kaikille Huawei- ja Honor-käyttäjille automaattisesti. Osalla Suomessa suosiotaan kovasti nostaneen Huawein puhelimilla Marshmallow-päivitykset eivät ole vielä asentuneet automaattisesti OTA-päivityksellä (over the air) Honor 8:n takapinnassa, juuri sopivasti sormesi ulottuvilla sijaitseva valloittava 3D-sormenjälkilukija ei vain avaa puhelintasi huippukätevästi, vaan siirtää sinut suoraan suosikkisovelluksiisi riippuen siitä, kuinka älynäppäintä kosketat Alkuperäinen Huawei CP60 -langaton latausalusta on erittäin nopea 15 watin laturi. Elegantti valkoinen langaton latausalusta lataa kännykkäsi jopa 30% 30 minuutissa

Video: Huawei honor 8 -paketti, Puheli

Nougat-päivitykset alkoivat Huawein P9- ja Honor 8

Huom! Kotelo sopii Huawei Honor 10 Lite puhelimeen, jossa on 6.21″ näyttö. Kotelo ei sovi tavalliseen Huawei Honor 10 puhelimeen, jossa on 5.84″ näyttö. Tuotteen toimitusaika on 1-2 arkipäivä Huawei Honor 10 Lite The HONOR 10 Lite features an industry-leading dewdrop notch display1. With an impressive 90% screen-to-body ratio2, a 6.21-inch display now fits within a 5.2-inch body, allowing for better viewing experience and a more comfortable grip

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *